Hayat Yolunda Final Yapıyor!

muhteşem yızyıl bir kurban daha aldı ))) dizinin laneti devam ediyor @xemrexxx ye artık yatsın kaklsın starın gönül işlerini bitirmesin diye dua etsin. o iş kanal d de olsa çoktan kalkmıştı )))

Yine Kanal D yine final. :D
Hiç güleceğim yoktu ama beklenen karar. :)
Daha ikinci bölümden 22.30'a atan Kanal D değil miydi?

Bu kararı çoğu kişi şaşkınlıkla karşılamadı sanırım. Zaten hepimiz bekliyorduk. Kanal D bunu eninde sonu yapacaktı. Diziyi izleyenler adına üzüldüm @Nisa @Bully geçmiş olsun..

İşte bu kötü haber. :( İnş bu hafta zirveyi alırda belki pt2'de devam eder. :(

Bu haberi bekliyordum, kendimi hazırlamıştım açıkçası ama yine de bir umut pt-2'de devam eder diye bekledim olmadı maalesef. :(

Bu sezonun en sevdiğim dizisi bitecek maalesef, üzgünüm. Böylelikle Kanal D'de düzenli olarak izlediğim tek dizi Şeref Meselesi. Ona da dokunurlarsa bu sezon izlemem artık kanalı. :) Hayat Yolunda bittiğine göre bundan sonra Çarşamba akşamları Star'dayız. :)

Ha bu arada Kanal D Poyraz Karayel'den bir şey beklemesin, o dizisinin Hayat Yolunda'dan daha iyi gitmesi mümkün değil.

Ulan İstanbul da dikkat etmeli kendine. :):)

Bu haberi bekliyordum, kendimi hazırlamıştım açıkçası ama yine de bir umut pt-2'de devam eder diye bekledim olmadı maalesef. :(

Bu sezonun en sevdiğim dizisi bitecek maalesef, üzgünüm. Böylelikle Kanal D'de düzenli olarak izlediğim tek dizi Şeref Meselesi Kanal D. Ona da dokunurlarsa bu sezon izlemem artık kanalı. :) Hayat Yolunda bittiğine göre bundan sonra Çarşamba akşamları Star'dayız. :)

Ha bu arada Kanal D Poyraz Karayel'den bir şey beklemesin, o dizisinin Hayat Yolunda'dan daha iyi gitmesi mümkün değil.

Ulan İstanbul da dikkat etmeli kendine. :):)
Üzüldüm senin adına.

başrollerinden bitanesinin dizisi tutsa bayaram edecek çocuk yazık başrolden umudu kesti figuranlarının dizilerine umut sardı)))
Benim Adım Gültepe'de de vardı dimi Muhteşem Yüzyıl oyuncuları? İnsan Kara Para Aşk'a sallamadan önce kendi evinin önündekileri temizler. :)