Benim Adım Gültepe'de iyi reyting alıyordu.Dizi iyi reyting alıyordu yazık oldu.
Benim Adım Gültepe'de iyi reyting alıyordu.Dizi iyi reyting alıyordu yazık oldu.
Ertuğrul Gazi ile ne alakası var? Kara Para Aşk'ın karşısında dizi dayanmıyor.Ertuğrul gazinin ilk leşini serdi o da @xemrexxx ye denk geldi ya yazık ))))
süper espri )))Ertuğrul Gazi ile ne alakası var? Kara Para Aşk'ın karşısında dizi dayanmıyor.![]()
Yok ya ondan önce Güllerin Savaşı yapar.
başrollerinden bitanesinin dizisi tutsa bayaram edecek çocuk yazık başrolden umudu kesti figuranlarının dizilerine umut sardı)))@xemrexxx Muhteşem Yüzyıl oyuncularını öve öve bitiremiyordu ama sonlarını gördük.![]()
Üzüldüm senin adına.Bu haberi bekliyordum, kendimi hazırlamıştım açıkçası ama yine de bir umut pt-2'de devam eder diye bekledim olmadı maalesef.
Bu sezonun en sevdiğim dizisi bitecek maalesef, üzgünüm. Böylelikle Kanal D'de düzenli olarak izlediğim tek dizi Şeref Meselesi Kanal D. Ona da dokunurlarsa bu sezon izlemem artık kanalı.Hayat Yolunda bittiğine göre bundan sonra Çarşamba akşamları Star'dayız.
Ha bu arada Kanal D Poyraz Karayel'den bir şey beklemesin, o dizisinin Hayat Yolunda'dan daha iyi gitmesi mümkün değil.
Ulan İstanbul da dikkat etmeli kendine.![]()
Benim Adım Gültepe'de de vardı dimi Muhteşem Yüzyıl oyuncuları? İnsan Kara Para Aşk'a sallamadan önce kendi evinin önündekileri temizler.başrollerinden bitanesinin dizisi tutsa bayaram edecek çocuk yazık başrolden umudu kesti figuranlarının dizilerine umut sardı)))