Hayat Yolunda Final Yapıyor!

ceyda tepeliler için üzgünüm daha doğrusu onu göremeyeceğim için üzgünüm

bu arada burak yamantürk ne işe girse kaldırılır şans yok adamda :D

Sen bize hissettirmiştin çünkü bu diziyi sevdiğini :)
Bu duyguyu ben de Günahkar da yaşadım ya onun için ama haklısın hayat devam ediyor :D
Aynen Hayat Yolunda'yı çok seviyorum, en sevdiğim dizi, sizlere bunu hissettirebildiysem ne mutlu bana. :)

Ben de senin için üzgünüm bu arada, senin dizi de 7 bölümde bitti maalesef Hayat Yolunda'nın ömrü daha uzun oldu en azından. :D

Aynen Hayat Yolunda'yı çok seviyorum, en sevdiğim dizi, sizlere bunu hissettirebildiysem ne mutlu bana. :)

Ben de senin için üzgünüm bu arada, senin dizi de 7 bölümde bitti maalesef Hayat Yolunda'nın ömrü daha uzun oldu en azından. :D
Haklısın FOX'tan bunu beklemezdim yine bizim finalimiz mutlu sonla bitti sayılır darısı sizin başınıza :D

Kendi açımdan beklediğim bir haberdi, şaşırmadım o yüzden. Sevenlerine geçmiş olsun.

Şimdi sıra bir sürpriz olmazsa Güllerin Savaşı'nda.
Saol, bir seveni olarak üstüme alınıyorum. :D

Güllerin Savaşı yükselişe geçti aslında ab'de zirveyi aldı, tehlikeden kurtuldu gibi duruyor. :)

Saol, bir seveni olarak üstüme alınıyorum. :D

Güllerin Savaşı yükselişe geçti aslında ab'de zirveyi aldı, tehlikeden kurtuldu gibi duruyor. :)
Son reytinglere bakmamıştım, ne bileyim onun için de bir ara tehlikede diyorlardı. :) O zaman hemen bitmez herhalde, ama Kanal D boş durmayacağından ilk onu harcar diye düşündüm. :D

Son reytinglere bakmamıştım, ne bileyim onun için de bir ara tehlikede diyorlardı. :) O zaman hemen bitmez herhalde, ama Kanal D boş durmayacağından ilk onu harcar diye düşündüm. :D
Bu hafta yükselişe geçmese tehlikedeydi bu oranlarını korursa sıkıntı yok gibi. :) Bence asıl tehlikede olan Ulan İstanbul. Yarın yükselemezse tehlike çanları çalmaya başlayabilir dizi için. Maalesef Şeref Meselesi bile riskte.

En sevdiğim kanalda izleyecek dizi bulamayacam bu gidişle. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy