Olabilir de olmayabilir de nasıl anladıysan artık.Buraları yakmam için kibrite ihtiyacım yok içimdeki zalım ateş kavurur ortalığı.
İyi şeyler söylediğini düşünüyorum.![]()
Olabilir de olmayabilir de nasıl anladıysan artık.Buraları yakmam için kibrite ihtiyacım yok içimdeki zalım ateş kavurur ortalığı.
İyi şeyler söylediğini düşünüyorum.![]()
kpa ka reyting aliyiler en kötü hemi de ilk başrollerinde daha nolsun@xemrexxx Muhteşem Yüzyıl oyuncularını öve öve bitiremiyordu ama sonlarını gördük.![]()
Şaka bi yana bir dizinin yayından kaldırılmasına üzülürüm. Senin gibi alkış tutmam.kpa ka reyting aliyiler en kötü hemi de ilk başrollerinde daha nolsun))
Teşekkür ederim. Herkes de çok üzüldü bana.@Bully senin adına üzgünüm![]()
Sen bize hissettirmiştin çünkü bu diziyi sevdiğiniTeşekkür ederim. Herkes de çok üzüldü bana.
Napalım ben de çok üzgünüm ama hayat devam ediyor yapacak bir şey yok![]()
Aynen Hayat Yolunda'yı çok seviyorum, en sevdiğim dizi, sizlere bunu hissettirebildiysem ne mutlu bana.Sen bize hissettirmiştin çünkü bu diziyi sevdiğini
Bu duyguyu ben de Günahkar da yaşadım ya onun için ama haklısın hayat devam ediyor![]()
Haklısın FOX'tan bunu beklemezdim yine bizim finalimiz mutlu sonla bitti sayılır darısı sizin başınızaAynen Hayat Yolunda'yı çok seviyorum, en sevdiğim dizi, sizlere bunu hissettirebildiysem ne mutlu bana.
Ben de senin için üzgünüm bu arada, senin dizi de 7 bölümde bitti maalesef Hayat Yolunda'nın ömrü daha uzun oldu en azından.![]()
Aynen umarım bizim final de mutlu sonla biter de diziyi hep güzel hatırlarım.Haklısın FOX'tan bunu beklemezdim yine bizim finalimiz mutlu sonla bitti sayılır darısı sizin başınıza![]()
Saol, bir seveni olarak üstüme alınıyorum.Kendi açımdan beklediğim bir haberdi, şaşırmadım o yüzden. Sevenlerine geçmiş olsun.
Şimdi sıra bir sürpriz olmazsa Güllerin Savaşı'nda.
Son reytinglere bakmamıştım, ne bileyim onun için de bir ara tehlikede diyorlardı.Saol, bir seveni olarak üstüme alınıyorum.
Güllerin Savaşı yükselişe geçti aslında ab'de zirveyi aldı, tehlikeden kurtuldu gibi duruyor.![]()
Bu hafta yükselişe geçmese tehlikedeydi bu oranlarını korursa sıkıntı yok gibi.Son reytinglere bakmamıştım, ne bileyim onun için de bir ara tehlikede diyorlardı.O zaman hemen bitmez herhalde, ama Kanal D boş durmayacağından ilk onu harcar diye düşündüm.
![]()
Bu hafta 11.bölümüyle ekrana gelecek.Konu güncellendi 13.bölümde bitecek. Şu an kaçıncı bölümde? @Bully
Bu sene bir çok dizin yayından kaldırıldı sonra kendini kötü hissetmiyormusun?Bu hafta 11.bölümüyle ekrana gelecek.
3 bölüm daha izleyecez sonra bitecek demek.![]()