Ben iyi bir Kanal D izleyicisi olduğum için alışığım bu duruma, sıkıntı yok yani.Bu sene bir çok dizin yayından kaldırıldı sonra kendini kötü hissetmiyormusun?![]()
Ama bu sezon kaldırılanlar arasında en çok Hayat Yolunda'ya üzüldüm.
Ben iyi bir Kanal D izleyicisi olduğum için alışığım bu duruma, sıkıntı yok yani.Bu sene bir çok dizin yayından kaldırıldı sonra kendini kötü hissetmiyormusun?![]()
2 bölüm sonra bitmiyi mi selam gönderse nolacak
Helal olsun kadına total düşmanıyım artık ben de. ss2 bölüm sonra bitmiyi mi selam gönderse nolacak![]()
Yukarıdaki resmide Sinem paylaştı.Helal olsun kadına total düşmanıyım artık ben de. ss
Hem kadın dizi bitiyor dememiş. ss
Evet gördüm şimdi hiç umut kalmadı maalesef.Yukarıdaki resmide Sinem paylaştı.
Yalnız 13.bölüm yılbaşına denk geliyor onuda yayınlamayabilirler, ya da 1 hafta sonra yayınlanır.Evet gördüm şimdi hiç umut kalmadı maalesef.
Son 3 bölümü doya doya izleyeceğim artık napayım.![]()
iyi ki ay yapımla kanal d nin arası açılmış da kpa atv de yayınlanıyor diye @sürgünüm ile kaç rekat şükür namazı kıldınızAslinda beklenen bir gelisme. 4 reyting ortalamasiyla giden dizilerini bile bitiren kanaldan baska bir sey beklenemezdi.
Güzel diziydi acikcasi, arada bir denk geldikce göz atiyordum.
Daha gerek yok öyle bir seye.iyi ki ay yapımla kanal d nin arası açılmış da kpa atv de yayınlanıyor diye @sürgünüm ile kaç rekat şükür namazı kıldınız![]()
Umarım hikayeyi toparlayarak güzel bir final yaparlar, hiçbir şey havada kalmasın dizi bittiğinde.Yalnız 13.bölüm yılbaşına denk geliyor onuda yayınlamayabilirler, ya da 1 hafta sonra yayınlanır.