Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TT'ye hazır olun:F @xemrexxx Paralı TT hizmeti başlamiştir :X

iz65zPy.png

normal bişi panpa her dizi için oluyor :X

@RevaN sence neyi mırıldandım? :F Dım dım dım dımm dı rı dı dıd dıd dıd dırı dıd dırırır...

Ediz hun çok iyi oynuyor ama yönetmen ve görüntü yönetmeni gereksiz karelere ayrıntılara vurgu yapıyor. Ama her doktor dizisi aldatmayla başlıyor anlamıyorum)) klasik amerikan dizisiyim diye bağırıyor bu iz belli olmasın diye bol doğulu kullanmak pek zekice değil tabi!!!! Dizi bastan sona izlemedim ama ortalama bir dizi günün birinciliğini alamaz gultepeyi aratmasa iyidir)))

Hayır tabiiki Doktorlar fon müziği. :T:
Ama yazdığına bir bakıp Yalan Dünyanı fragman müziğini mırıldansana aynısı oluyor. :F

Gidip biraz ders çalışıp iyi doktor olayım, yine özendirdi dizi doktorluğa. Kendimi bir anlık cerrah gibi gördüm. :F
Üniversiteye beni Doktorlar dizisi getirmişti, artık bu dizi de mezun eder umarım. :F

en az 40k alması lazım :D
En az 50 alması lazım. :A

İlk bölüm onun üzerine kuruluydu zaten en çok sultanım göründü. :bhr:

Yapımcı da biliyi tabii [HASHTAG]#nurfettahoglu[/HASHTAG] demek reyting demek. :) Oyunculuğuyla da döktürdü yanına yaklaşabilen pek yoktu Ediz Hun'u saymazsak. :A

Ama yazdığına bir bakıp Yalan Dünyanı fragman müziğini mırıldansana aynısı oluyor. :F

Gidip biraz ders çalışıp iyi doktor olayım, yine özendirdi dizi doktorluğa. Kendimi bir anlık cerrah gibi gördüm. :F
Üniversiteye beni Doktorlar dizisi getirmişti, artık bu dizi de mezun eder umarım. :F
Yorum farkı. :F

Yapımcı da biliyi tabii [HASHTAG]#nurfettahoglu[/HASHTAG] demek reyting demek. :) Oyunculuğuyla da döktürdü yanına yaklaşabilen pek yoktu Ediz Hun'u saymazsak. :A
aynen ya full nurum vardı :bhr:

en iyi o ağlıyor ya ondan musti öldüünde ya da [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] olduğunda hep ağlardı kadın deneyimli :A

ben ilker inanoğluve sinem öztürk dışındakileri beğendim :X

house m. d.'yi izledin mi :X

en iyi o ağlıyor ya ondan musti öldüünde ya da [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] olduğunda hep ağlardı kadın deneyimli :A

ben ilker inanoğluve sinem öztürk dışındakileri beğendim :X
Evet İlker ve Sinem sırıtıyorlardı baya İlkerle Nur'umuzu öpüştürmeyelerdi iyiydi. :( @yatutarsa

Yıldıray Şahinler de çok iyiydi adam yetenekli. :X

Engin Öztürk de iyiydi ama onun iyi bir karakter olmasına nasıl alışacaz bilmiyorum. ss

Evet bittiğine göre yorum yapalım.

Gayet iyi bir başlangıc yaptı, zaten ilk bölüm karakterleri tanıtmak içindi. Ama A/B`ye hitap edecek kesin bir şey bu.

Aksiyon olmadı pek çünkü ilk bölüm, önce herkes hastaneye gelecek olaylar sonra başayacak. Bence Melis de hastaneye gelecek afişte var çünkü.

Akıcı ileriledi ilk bölüm için iyiydi. Gelecek hafta da izlerim yeni bölümü. Çarşambam boş zaten bakalım zamanla bağımlılık yapacak mı? :)

Evet İlker ve Sinem sırıtıyorlardı baya İlkerle Nur'umuzu öpüştürmeyelerdi iyiydi. :( @yatutarsa

Yıldıray Şahinler de çok iyiydi adam yetenekli. :X

Engin Öztürk de iyiydi ama onun iyi bir karakter olmasına nasıl alışacaz bilmiyorum. ss
@Çiğdem- ile @destere alışmış şimdiden adamı iyi oalrak kabul ediyiler:X

Bence en iyi en heyecanlı hastane dizisi Benim İçin Üzülme'dir. :F