😱 doktor adayısın ve house'u izlemedin miDalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?
Yok o ne?![]()
😱 doktor adayısın ve house'u izlemedin miDalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?
Yok o ne?![]()
Sahneyi Nurhayat'a yazdıklarına göre dalgaya almışlarDalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?
Yok o ne?![]()
Bakayım en iyisi.😱 doktor adayısın ve house'u izlemedin mineyse onu da yüksek lisansa bırak hala izlemediysen
araştır biraz
![]()
ne var bunda panpa dn kss için de vardı cumartesi kiraz mevsimi için de
Dizide herkes karakter kimin üzerine yıksınlar?Sahneyi Nurhayat'a yazdıklarına göre dalgaya almışlar
Çarşamba günleri Hayat Yolunda'yı izlerim gibi gibi anti Tubişçiler bayram etsin bir nefer daha kaymak üzere![]()
anti tubişçiler mi varimiş 😱Sahneyi Nurhayat'a yazdıklarına göre dalgaya almışlar
Çarşamba günleri Hayat Yolunda'yı izlerim gibi gibi anti Tubişçiler bayram etsin bir nefer daha kaymak üzere![]()
Twitterdakiler yazmışsa ters çevir o listeyi çünkü atıyorlar hep.Reyting sıralaması A/B;
1#güzelköylü
2#karaparaaşk
3#zenginkızfakiroğlan
4#kaçakgelinler
5#HayatYolunda
6#yılanlarınöcü
Total
1#güzelköylü
2#kaçakgelinler
3#yılanlarınöcü
4#karaparaaşk
5#zenginkızfakiroğlan
6#hayatyolunda
Tüm D Yapım dizilerinin müziklerini bu adam mı yapıyor acaba?Müzik: Atagan Ilgazdağ
Ben de müziklerini niye sevdim diyorum. Ulan İstanbul ile İntikamın müziklerini yapan adam yapmış.Şüphelenmiştim zaten.
@mrt-06
Gültepenin de jeneriği güzel.Tüm D Yapım dizilerinin müziklerini bu adam mı yapıyor acaba?Gültepe'ye de bakmak lazım.
![]()
çıkmaz her hafta bakıyorum benne var bunda panpa dn kss için de vardı cumartesi kiraz mevsimi için de
araştırırsam karadayı için bile çıakr![]()
Bu sefer mırıldan demiycem anlamıyorum.Gültepenin de jeneriği güzel.![]()
ararsam bulurumçıkmaz her hafta bakıyorum bensezon başladiğinda bile yapmadıla.F reaksiyon D.A ya yaptırmişti
![]()
kvp kitesi ile bu dizinin kitlesi bir miDiziyi twitterda neredeyse beğenmeyen yok. Ama bence pek güzel başlamayacak çünkü başlarken reklama girdi. 2-3 reytingle başlar. Önemli olan 2. bölüm reytingleri.
Şunu da söyleyim. Kanal D bu sene delirdi. Eskiden yeni dizilerinin tekrarlarını diğer yüksek reytingli dizilerin ardına koyardı tutsun diye şimdi umurunda değil. Kurtlar Vadisinin ardından 1-2 reytinglik 112 Acil başlıyor onun yerine yeni dizilerin tekrarını verse daha mantıklı.
Sadece diziler göz önünde alınmış buların yanına diğer programlar, özetler girince değişecektir tabiki.Twitterdakiler yazmışsa ters çevir o listeyi çünkü atıyorlar hep.En aştan Kaçak Gelinlerin totalde 2. olma şansı 1 gr bile yok.
![]()
Yok biliyorum da, Kaçak Gelinler Totalde çok zayıf, nasıl öyle 2. sıraya yükselsin? O Ses Türkiye bile Totalde o kadar yükselmiyor. Yılanların Öcünü falan geçemez totalde. Hatta geçen hafta güçlü olduğu A/B`de bile 3.00 aldı, üstelik Starda, üstelik boş günde. Bu günde A/B`de alacağı en fazla 3 reytingdir.Sadece diziler göz önünde alınmış buların yanına diğer programlar, özetler girince değişecektir tabiki.![]()