Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?

Yok o ne? :D
😱 doktor adayısın ve house'u izlemedin mi :D neyse onu da yüksek lisansa bırak hala izlemediysen :X araştır biraz :D

Dalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?

Yok o ne? :D
Sahneyi Nurhayat'a yazdıklarına göre dalgaya almışlar :)

Çarşamba günleri Hayat Yolunda'yı izlerim gibi gibi anti Tubişçiler bayram etsin bir nefer daha kaymak üzere :D

😱 doktor adayısın ve house'u izlemedin mi :D neyse onu da yüksek lisansa bırak hala izlemediysen :X araştır biraz :D
Bakayım en iyisi. :D

Bu arada Gültepe hayranları yazıyor.

#KanalDGültepeyeDokunma Biz nasıl TT`ye giremedik ya [HASHTAG]#HayatYolunda[/HASHTAG] hep TT`de. [HASHTAG]#HayatYolunda[/HASHTAG] dizisinin TT`ye girip bizim girmememizi anlamıyorum. [HASHTAG]#HayatYolunda[/HASHTAG] yüzenden hep.

Böyle yazarsanız tabii siz girmezsiniz o girer. :F:F

zINL7eJ.png

@xemrexxx :A

Sahneyi Nurhayat'a yazdıklarına göre dalgaya almışlar :)

Çarşamba günleri Hayat Yolunda'yı izlerim gibi gibi anti Tubişçiler bayram etsin bir nefer daha kaymak üzere :D
Dizide herkes karakter kimin üzerine yıksınlar? :D Ayrıc ta geçen sezon da olmuştu, Hümeyra kocasına demişti, uyursan ölürsün diye. Sonra Boraya sen uyursan herkes ölür demişti de bunun dalga geçmekle ne alakası var?

Reyting sıralaması A/B;

1 #güzelköylü
2 #karaparaaşk
3 #zenginkızfakiroğlan
4 #kaçakgelinler
5 #HayatYolunda
6 #yılanlarınöcü

Total

1 #güzelköylü
2 #kaçakgelinler
3 #yılanlarınöcü
4 #karaparaaşk
5 #zenginkızfakiroğlan
6 #hayatyolunda

Müzik: Atagan Ilgazdağ

Ben de müziklerini niye sevdim diyorum. Ulan İstanbul ile İntikamın müziklerini yapan adam yapmış. :D Şüphelenmiştim zaten. :D @mrt-06

Reyting sıralaması A/B;

1 #güzelköylü
2 #karaparaaşk
3 #zenginkızfakiroğlan
4 #kaçakgelinler
5 #HayatYolunda
6 #yılanlarınöcü

Total

1 #güzelköylü
2 #kaçakgelinler
3 #yılanlarınöcü
4 #karaparaaşk
5 #zenginkızfakiroğlan
6 #hayatyolunda
Twitterdakiler yazmışsa ters çevir o listeyi çünkü atıyorlar hep. :D En aştan Kaçak Gelinlerin totalde 2. olma şansı 1 gr bile yok. :D

Diziyi twitterda neredeyse beğenmeyen yok. Ama bence pek güzel başlamayacak çünkü başlarken reklama girdi. 2-3 reytingle başlar. Önemli olan 2. bölüm reytingleri.

Şunu da söyleyim. Kanal D bu sene delirdi. Eskiden yeni dizilerinin tekrarlarını diğer yüksek reytingli dizilerin ardına koyardı tutsun diye şimdi umurunda değil. Kurtlar Vadisinin ardından 1-2 reytinglik 112 Acil başlıyor onun yerine yeni dizilerin tekrarını verse daha mantıklı.

Diziyi twitterda neredeyse beğenmeyen yok. Ama bence pek güzel başlamayacak çünkü başlarken reklama girdi. 2-3 reytingle başlar. Önemli olan 2. bölüm reytingleri.

Şunu da söyleyim. Kanal D bu sene delirdi. Eskiden yeni dizilerinin tekrarlarını diğer yüksek reytingli dizilerin ardına koyardı tutsun diye şimdi umurunda değil. Kurtlar Vadisinin ardından 1-2 reytinglik 112 Acil başlıyor onun yerine yeni dizilerin tekrarını verse daha mantıklı.
kvp kitesi ile bu dizinin kitlesi bir mi :F

Sadece diziler göz önünde alınmış buların yanına diğer programlar, özetler girince değişecektir tabiki. :)
Yok biliyorum da, Kaçak Gelinler Totalde çok zayıf, nasıl öyle 2. sıraya yükselsin? O Ses Türkiye bile Totalde o kadar yükselmiyor. Yılanların Öcünü falan geçemez totalde. Hatta geçen hafta güçlü olduğu A/B`de bile 3.00 aldı, üstelik Starda, üstelik boş günde. Bu günde A/B`de alacağı en fazla 3 reytingdir.

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre