Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayvan gibi demek hiç "forumun tek ağır absine" yakıştı mı? :X
yerinde kullanınca bişi olmz avrupa yakasında da çok kullanılıyordu :X

Agır abi diye okudum :F

çarşamba liderliği almaan huzur yok kanal d ye :A
Bu sezonu unutsun o zaman :A
önlerindeki tek engel güzel köylü o da zorlu değil :X adamların içnde kaldı 4 yıldır liderlik göremedi çarşambaları :A

önlerindeki tek engel güzel köylü o da zorlu değil :X adamların içnde kaldı 4 yıldır liderlik göremedi çarşambaları :A
Daha da göremezler bak gör :F

Daha da göremezler bak gör :F
çok kurulmasınlar za seneye kösem çarşamları tozu dumana katacak :A

Peki. :A

Agır abi diye okudum :F

çarşamba liderliği almaan huzur yok kanal d ye :A
Bu sezonu unutsun o zaman :A
Emre'den de ne ağır abi olur ama. :F

O değilde Burak Yamantürk'ün rolü Suat Birtan'a aşırı derecede benziyor hiç hasta kaybetmedim falan çalındığı çok belli oluyor :D Ediz Hun'un oynadığı karakter de Cüneyt Türel'in oynadığı karaktere benziyor. Yine 1-2 kişiyi benzettim ama emin olmadan yazmayayım :)

Bomb is Planted :F

O değilde Burak Yamantürk'ün rolü Suat Birtan'a aşırı derecede benziyor hiç hasta kaybetmedim falan çalındığı çok belli oluyor :D Ediz Hun'un oynadığı karakter de Cüneyt Türel'in oynadığı karaktere benziyor. Yine 1-2 kişiyi benzettim ama emin olmadan yazmayayım :)

Bomb is Planted :F
Ben daha çok ukalalığını Aslan Beye benzetti. Suat ukala değildi. Üstelik ben hasta kaybetmedim demedi hiçbir zaman. :D

İleriki bölümlerde hastanedeki 3 kız birde oğlan aynı eve çıkarsa şaşırmam. :A:A

TT'ye hazır olun:F @xemrexxx Paralı TT hizmeti başlamiştir :X

iz65zPy.png