normal bişi panpa her dizi için oluyor
Yalan Dünya fragman müziği.@RevaN sence neyi mırıldandım?Dım dım dım dımm dı rı dı dıd dıd dıd dırı dıd dırırır...
Hayır tabiiki Doktorlar fon müziği.Nihayet Kanal D`de Yalan Dünyanın reklamını gördük.@yatutarsa @mrt-06 @xemrexxx
Yalan Dünya fragman müziği.![]()
öldürücemmmm kaç seneyse yatarım ulanNihayet Kanal D`de Yalan Dünyanın reklamını gördük.@yatutarsa @mrt-06 @xemrexxx
Ama yazdığına bir bakıp Yalan Dünyanı fragman müziğini mırıldansana aynısı oluyor.Hayır tabiiki Doktorlar fon müziği.![]()
En az 50 alması lazım.en az 40k alması lazım![]()
Yorum farkı.Ama yazdığına bir bakıp Yalan Dünyanı fragman müziğini mırıldansana aynısı oluyor.
Gidip biraz ders çalışıp iyi doktor olayım, yine özendirdi dizi doktorluğa. Kendimi bir anlık cerrah gibi gördüm.
Üniversiteye beni Doktorlar dizisi getirmişti, artık bu dizi de mezun eder umarım.![]()
aynen ya full nurum vardıEn az 50 alması lazım.
İlk bölüm onun üzerine kuruluydu zaten en çok sultanım göründü.
Yapımcı da biliyi tabii [HASHTAG]#nurfettahoglu[/HASHTAG] demek reyting demek.Oyunculuğuyla da döktürdü yanına yaklaşabilen pek yoktu Ediz Hun'u saymazsak.
![]()
en iyi o ağlıyor ya ondan musti öldüünde ya da [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] olduğunda hep ağlardı kadın deneyimliEn az 50 alması lazım.
İlk bölüm onun üzerine kuruluydu zaten en çok sultanım göründü.
Yapımcı da biliyi tabii [HASHTAG]#nurfettahoglu[/HASHTAG] demek reyting demek.Oyunculuğuyla da döktürdü yanına yaklaşabilen pek yoktu Ediz Hun'u saymazsak.
![]()
house m. d.'yi izledin miAma yazdığına bir bakıp Yalan Dünyanı fragman müziğini mırıldansana aynısı oluyor.
Gidip biraz ders çalışıp iyi doktor olayım, yine özendirdi dizi doktorluğa. Kendimi bir anlık cerrah gibi gördüm.
Üniversiteye beni Doktorlar dizisi getirmişti, artık bu dizi de mezun eder umarım.![]()
Tanıtımı RTÜK'e şikayet edeceğim sonra gelsin cezalarNihayet Kanal D`de Yalan Dünyanın reklamını gördük.@yatutarsa @mrt-06 @xemrexxx
Evet İlker ve Sinem sırıtıyorlardı baya İlkerle Nur'umuzu öpüştürmeyelerdi iyiydi.en iyi o ağlıyor ya ondan musti öldüünde ya da [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] olduğunda hep ağlardı kadın deneyimli
ben ilker inanoğluve sinem öztürk dışındakileri beğendim![]()
öpüştüğü sahne olmasaymış keşkeEvet İlker ve Sinem sırıtıyorlardı baya İlkerle Nur'umuzu öpüştürmeyelerdi iyiydi.@yatutarsa
Yıldıray Şahinler de çok iyiydi adam yetenekli.
Engin Öztürk de iyiydi ama onun iyi bir karakter olmasına nasıl alışacaz bilmiyorum. ss
@Çiğdem- ile @destere alışmış şimdiden adamı iyi oalrak kabul ediyilerEvet İlker ve Sinem sırıtıyorlardı baya İlkerle Nur'umuzu öpüştürmeyelerdi iyiydi.@yatutarsa
Yıldıray Şahinler de çok iyiydi adam yetenekli.
Engin Öztürk de iyiydi ama onun iyi bir karakter olmasına nasıl alışacaz bilmiyorum. ss
Dalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?Tanıtımı RTÜK'e şikayet edeceğim sonra gelsin cezalarKışkırtıcı ifade var arkadaş uyursan ölürsünle fena dalga geçmişler
![]()
Yok o ne?house m. d.'yi izledin mi![]()