Kadın mahkemeye vermesin kim bu sapıklar diye.Ben de yazayım o zaman.
Kadın mahkemeye vermesin kim bu sapıklar diye.Ben de yazayım o zaman.
Ben direkt suçu sana atarım canım.Kadın mahkemeye vermesin kim bu sapıklar diye.
Bana bak İstanbul gülü, biz de boş değiliz. Döner seni bulur.Ben direkt suçu sana atarım canım.
İstanbul gülü deyince aklıma Karagül'deki Kendal geldi.Bana bak İstanbul gülü, biz de boş değiliz. Döner seni bulur.
O da manyak ben de.İstanbul gülü deyince aklıma Karagül'deki Kendal geldi.Sosyete gülü diyordu o da.
İstanbul gülü Diyarbakır'a dönünce soldu canım...
Senin neren manyak be Atacan'ım.O da manyak ben de.
Yarın unutmıyım da buna yakayım.Allah belanı versin korona... Nedensizce aklıma Erkan'ın Korona ağıtı geldi..
Yüzümü Afete yerleştirip sticker yapıyorum daha ne kadar manyak olabilirim canım.Senin neren manyak be Atacan'ım.
Hem de bin türlü versin... Ben ikimizin yerine de yaktım canım merak etme.
Kulağım kanadı.
"Bugün bir kere daha anladım ki, insan bazı şeylerin kıymetini yanındayken anlamıyor, ne zaman ki kaybediyoruz onu, o zaman farkına varıyoruz ne kadar önemli olduğunu. Elimizdeyken hoyrat davranıyoruz, kırıyoruz, döküyoruz sanki o bizim her kahrımızı çekmeye mecburmuş gibi... Ama dostluklar yatırım ister çocuklar, onlara vakit kaybetmeden yatırım yapmalıyız... Etrafımızdakilerin, elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz. Hoyrat davranırken onu ne kadar yıpratacağımızı düşünmeliyiz, yoksa rüya gibi elimizden kayar gider.."
"Ne biliyim kendimi düşündüm bi an, hayatım benim hep bir durakta beklemekle geçmiş yani bir araba gelecek... öyle sevgiyle yol alacak.. Önce okulun bitmesini bekledim sonra Kerem büyüsün dedim, Tekin'in gelmesini bekledim, nihayetinde Emin bey geldi... Şimdi de onu bekliyorum... Anlayacağınız ben hep aynı yerdeyim benim yer değişmiyor, ben hep duraktayım..."
✍ ✍"Kalp çok ince bir sırçadan yapılmış Tekin, hani ayna kırılır parçalarını yapıştırırsın bir daha onu kullanamazsın ya.. Biz de öyle bir şey yaşadık işte... Sen benim gözümde öyle mükemmeldin ki belki de en ufak hatan affedilmez oldu, çocukluk gençlik, yarım annelik işte ne dersen de... Annemle babamı kaybetmiştim, yüreğimin her köşesi öyle sertti ki.. Güçlü olduğuma inanıyordum, dağ gibiydim.. Seni kolay atlatabileceğimi zannediyordum ama yıllar çok acımasız geçti, çok hızlı geçti.. Dağın etekleri çok aşındı, sadece bir tepecik kaldı..."
O okula gidip, onların oralarda vakit geçirdiği yerleri gezince daha da içini acıtıyor bu sahne insanın..."Kalp çok ince bir sırçadan yapılmış Tekin, hani ayna kırılır parçalarını yapıştırırsın bir daha onu kullanamazsın ya.. Biz de öyle bir şey yaşadık işte... Sen benim gözümde öyle mükemmeldin ki belki de en ufak hatan affedilmez oldu, çocukluk gençlik, yarım annelik işte ne dersen de... Annemle babamı kaybetmiştim, yüreğimin her köşesi öyle sertti ki.. Güçlü olduğuma inanıyordum, dağ gibiydim.. Seni kolay atlatabileceğimi zannediyordum ama yıllar çok acımasız geçti, çok hızlı geçti.. Dağın etekleri çok aşındı, sadece bir tepecik kaldı..."
------
✍ ✍
------
@bazinga forumu kapatmaya karar verirsen muhakkak önceden haber ver bu konuyu PDF olarak indircem altın değerinde
Ne şanslısınız.O okula gidip, onların oralarda vakit geçirdiği yerleri gezince daha da içini acıtıyor bu sahne insanın...@Özgür
Kesinlikle.Ne şanslısınız.Bir kız arkadaş da söz verdi bana, götürücek Kuzguncuk İlkokuluymuş.
Sağol canım.Kesinlikle.Ay onun üstüne ne vazifeymiş, işi ehline bıraksın ben varken seni başkası götüremez.!!!
Ne şanslısınız.Bir kız arkadaş da söz verdi bana, götürücek Kuzguncuk İlkokuluymuş.
Beraber gidelim.Kesinlikle.Ay onun üstüne ne vazifeymiş, işi ehline bıraksın ben varken seni başkası götüremez.!!!
Sen boşver o kızı, gel ben seni götürürüm yeter ki gel...Sağol canım.Bu aralar biraz sallantıda zaten bakalım.
Beraber gidelim.
Evet, müthiş.
BU olmasa hemen yapardık ayarlayıp...Pandemiden sonra inş..........
Teşekkürler bi danemmm inşallah pandemi bitsin deSen boşver o kızı, gel ben seni götürürüm yeter ki gel...
Bitecek gibi de durmuyorEvet, müthiş.
------
BU olmasa hemen yapardık ayarlayıp...
Lanet olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor.Teşekkürler bi danemmm inşallah pandemi bitsin de
Bitecek gibi de durmuyor
Valla Serhatcım şahsen son sabırlarım artık...Lanet olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?