Yazıyor ama bizim kopyamızı yapma cürretinde bulunmuş 1 Hayat Bilgisi 2 Gani'dir, bu sefer kusura bakmasın destek olmayacağım ona.
Birce var, Kanpolat var o yüzden ben biraz yakınım.
Yazıyor ama bizim kopyamızı yapma cürretinde bulunmuş 1 Hayat Bilgisi 2 Gani'dir, bu sefer kusura bakmasın destek olmayacağım ona.
ne yaptın Çiğdemi şikayetmi ettin polise pararelci diye iftiramı attın tam benim senaryom yükselmişten Çiğdeminde yardımı vardı ohalden dolayı Harun soğudu aşk olaylarıyla girdim kızların kışkançlığı fenadır ben biliyorum kafama bir kızdan pastel boya yedim üstüme oturdu hiç bir kız bakmasın diyeBirce var, Kanpolat var o yüzden ben biraz yakınım.
Kırk yılın başı senin sevmediğin bir kişiye antilik yapacağım onda da yine aynı safta olamadık.Birce var, Kanpolat var o yüzden ben biraz yakınım.
ben kanalı sevmiyorum reytingte zorlanırsa star 11.bölüm pt 2 13.bölüm final benim yazdığım hayat bilgisini hatırlıyorsun demiKırk yılın başı senin sevmediğin bir kişiye antilik yapacağım onda da yine aynı safta olamadık.
Dördüncü defa geldi yine dis attım.Foruma üç defa dislike sistemi geldi her sistem gelişinde bu mesaja dislike attım. Yine atıyorum.
12 EKİM 2016 da @sokak sanati na yazmış sanırım şuan görüyorum Çiğdemi senmi kaldırıdn ortadan demiş yine olamadım bir zamanmıydı acaba çok hatırlamıyorumda pompy olaya el koymuş zatn hemen onu bitirmek için sokak sanati komplosu diye @mrt-06 @serhatt @Bullyne yaptın Çiğdemi şikayetmi ettin polise pararelci diye iftiramı attın tam benim senaryom yükselmişten Çiğdeminde yardımı vardı ohalden dolayı Harun soğudu aşk olaylarıyla girdim kızların kışkançlığı fenadır ben biliyorum kafama bir kızdan pastel boya yedim üstüme oturdu hiç bir kız bakmasın diye
okulu vampir bastı dedi tecavüzcü bastı dedi silah atıyor dedi bana zorla kurtlar vadisini seyrettirdi erkeklerle beraBER @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati
Gerçekten öyle @pompyAdam hep senin peşinde
Senin şovdan anladığın çıplak kaslı erkeklerin dövüşmesi, hadi git onları izle sen..@mrt-06 yüzünden abartılmış balon diziler arasına giren dizi.
Bu hareketi sana yapıp hayatını karartmak istiyorum.Senin şovdan anladığın çıplak kaslı erkeklerin dövüşmesi, hadi git onları izle sen..
Zaman gibi işte zaten şuan bilinçli şekilde o geçmiş zamanı daha iyi değerlendiririm düşüncesiyle oralardan çıkamıyoruz"Bugün bir kere daha anladım ki, insan bazı şeylerin kıymetini yanındayken anlamıyor, ne zaman ki kaybediyoruz onu, o zaman farkına varıyoruz ne kadar önemli olduğunu. Elimizdeyken hoyrat davranıyoruz, kırıyoruz, döküyoruz sanki o bizim her kahrımızı çekmeye mecburmuş gibi... Ama dostluklar yatırım ister çocuklar, onlara vakit kaybetmeden yatırım yapmalıyız... Etrafımızdakilerin, elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz. Hoyrat davranırken onu ne kadar yıpratacağımızı düşünmeliyiz, yoksa rüya gibi elimizden kayar gider.."
Ablacım dün yine dikkatimi çekti bu sahneyi izleyince.. Bu dizinin senaryosu, özellikle Afet Güçverir karakterinin sözleri özenle yazılmış, hep bir çıkarımda bulunabiliyorum hatta hayatıma yön bile veriyor bazı sözler... İçime işlemiş gibi bu dizi..Zaman gibi işte zaten şuan bilinçli şekilde o geçmiş zamanı daha iyi değerlendiririm düşüncesiyle oralardan çıkamıyoruz
Zaten Afet hoca Hayat Bilgisi öğretmeni değil dizinin adından aslında Affet öğretmen biz izleyenlerin dersine giriyordu Hayat Bilgisi dersini biz görüyordukAblacım dün yine dikkatimi çekti bu sahneyi izleyince.. Bu dizinin senaryosu, özellikle Afet Güçverir karakterinin sözleri özenle yazılmış, hep bir çıkarımda bulunabiliyorum hatta hayatıma yön bile veriyor bazı sözler... İçime işlemiş gibi bu dizi..