Hazem
Favori Üye
Anket uzun olunca çirkin duruyor işte aralıklı yaptım mesaj olarak belirtin dedimAnketi 2şer rakam olarak çoğaltasana
1-2
3-4
5-6 gibi7 fazla
Survivor kitlesine fazla bir dizi normaldir10 - 8 olduğunu düşünmüyorum. 7 ideal.
Survivor kitlesine fazla bir dizi normaldir
11Anket ekledim konuma, Hayat Bilgisi dizisine kaç puan verirdiniz? Puanınızı belirtip kısa yorum alayım.
@xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Ardakartal @Ygslysci @Atlass @slhttnmtl @12.Adam @Gerekli24 @haluk792 @Zeyno45 @yigit_00 @Maskeli Fedai @xdragxx
İşte güzellik işte alım işte forumun yıldızlığı, işte muhteşemlik... ALPERUZ....
Anket ekledim konuma, Hayat Bilgisi dizisine kaç puan verirdiniz? Puanınızı belirtip kısa yorum alayım.
@xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Ardakartal @Ygslysci @Atlass @slhttnmtl @12.Adam @Gerekli24 @haluk792 @Zeyno45 @yigit_00 @Maskeli Fedai @xdragxx
İşte bir muhteşemlik daha..10 verdim kuzum senaryo oyunculuklar unutulmaz bir dizi olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?