Aksine her hafta olduğu gibi heyecandan yıkılıyor.Biraz göz gezdiriyorum da geçen sezonki heyecanı kalmamış dizinin.
Yarım saat izledim 2 klip, bir kahve nasıl yapılır dersi ve 4 tane de kopuk kopuk alakasız sahne vardı.Aksine her hafta olduğu gibi heyecandan yıkılıyor.
Tam izlemediğin için normal. Yani en başından izleyen biri olarak kalitemiz de heyecanımız da bir an olsun düşmedi.Yarım saat izledim 2 klip, bir kahve nasıl yapılır dersi ve 4 tane de kopuk kopuk alakasız sahne vardı.
Evet, Burcu yine yeteneğini gösterdi. Zamanında yetişseydi Yıldızlar Yarışıyor için de kullanabilirdim.
Ama Totalde 5 bile alamıyorEvet, Burcu yine yeteneğini gösterdi. Zamanında yetişseydi Yıldızlar Yarışıyor için de kullanabilirdim.
Sorun yok. Yani genel olarak reytingler güzel gidiyor sen ona bak.Ama Totalde 5 bile alamıyorzirvede olmalıydı.
Yani bomboş gün değil elbet ama Show Haber bile 4,76 almışSorun yok. Yani genel olarak rytingler güzel gidiyor sen ona bak.
Ne demek istedin bize?Yani bomboş gün değil elbet ama Show Haber bile 4,76 almış
Show yayın sorumlusu da gelmişNe demek istedin bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?