Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

Müfit nezarethaneye düştü, arada Hülya da kaynadı; ama bir şekilde kendini kurtarır reyiz.

Nilay özellikle son 2 bölümde bayağı öne çıkmaya başladı, karakter adına güzel gelişme.

Daha önce parmaklıklar ardına hiç bu kadar yakışan bir fani görmemiştim.

Flashback sahnelerine bayılıyorum, tüm o hengamenin arasında farklı bir tat bırakıyor.

İnşallah Müfit'ten ebediyen kurtuluruz, zaten daha atlatmamız gereken Filiz paçozu ve onun varoş ablası da var. .ss

Ev halkı Müfit yerine Hülya'nın silahla alı koyduğunu sandı, Hülya reyizin o kadar abartmayacağını hala öğrenemediniz mi?

Nilay'ın çenesi Mahir'in yanındayken iyice düşüyor.

Gözaltında ifade vermek bir kadına bu kadar mı yakışır?
#HülyaCevher

Reklam (21.26)

Son düzenleme:
Melek, Bahar'dan bahsederken "evlat edindiğim" dedi; bu bir ipucu olabilir.

Oha, Hikmet öldü. Hep şu gıcık Bahar yüzünden.

Hülya reyiz yine plan peşinde.

Son düzenleme:
Filiz Ahmet göründü, umarım kendisini bu sefer uzun süre izleyebiliriz.

Paçoz Filiz daha para eline geçmeden saçmaya başladı bile. .ss

Bu arada Fransız aksanıyla konuşan Filiz ve hafif Balkan şivesine sahip ablası bu açıdan bakıldığında biraz garip kaçtı.

İlk bölümlerdeki sakin ve dingin Kerim gitti; yerine her şeye atarlanan, tahammülsüz, ukala, öküz bir Kerim geldi. Hülya'ya her bağırdığında gıcık oldum. .ss

Son düzenleme:
konudan etiket gelmiş ama göremedim
filizciğime yeteri ka rol verilirse yani şöyle 120 dk nin 30 dk si filiz olursa yazın izlerim

konudan etiket gelmiş ama göremedim
filizciğime yeteri ka rol verilirse yani şöyle 120 dk nin 30 dk si filiz olursa yazın izlerim
Öncesinde adını yazmıştım, ama sonra konuyu kirletmesin diye sildim.

Vallahi şimdilik 10-15 dakika göründü, bir sahnesi daha olacak.

"Akşam sofraları, bir ailenin kan dolaşımıdır." - Bayram

Gerçi Hülya, Kerim ve biraz da Zeynep yüzünden sakinlik çok uzun sür(e)medi, orası ayrı.

bence hülyayla kerimi sezon finalinde öldürüp yeni sezonda filiz ve hülyanın yardımcısı almancı çocuk çift olsun

fazla kara melekleşmezse ölmesine gerek yok
kara melek tektir total d medyası benzetmeler yaparak hayat şarkısını boşa övüyor algıda ben kadar başarılı değiller @Forumdash bilir
Hülya Cevher'in yıllar önceki bir dizi karakterine benzetilmesine gerek yok, çünkü o kısa zamanda kendini marka haline getirdi. Ayrıca izlesen yapılan övgülerin boşuna olmadığını görürsün, ilk bölüme baksan gerisi de gelir hem.

total d youtube kanalındaki videolar yetiyor haftada 10-15 dk
esas marka hülyanın eltisi bence öyle güzel bir kadının karşısında ilk defa böyle bir kadın koydular farklı bir karakter yaratıyor

total d youtube kanalındaki videolar yetiyor haftada 10-15 dk
esas marka hülyanın eltisi bence öyle güzel bir kadının karşısında ilk defa böyle bir kadın koydular farklı bir karakter yaratıyor
Son cümleyi bir daha tekrar etsen fena olmaz açıkçası. Yüklemler bir yerde, nesneler bir yerde derken iyice çorbaya dönüyor mesajların.

Nasıl bir zevktir bu, Allah'ım sen sabır ver. Koskoca Hülya Çamoğlu Cevher sevilmez mi melun?
bazı sahnelerde doğallığını kaybediyor

ayrıca diğer dizilerde olsa burcu biricik in karşısına taş bir kadın konurdu görsel olarak dengi olmayan biri var bu dizide ama bence gayet iyi kotarıyor rolü

bazı sahnelerde doğallığını kaybediyor

ayrıca diğer dizilerde olsa burcu biricik in karşısına taş bir kadın konurdu görsel olarak dengi olmayan biri var bu dizide ama bence gayet iyi kotarıyor rolü
"Rolü iyi kotarıyor" kısmını Pelin Öztekin için, "doğallığını kaybediyor" bölümünü de Burcu için mi söyledin şimdi?

"Rolü iyi kotarıyor" kısmını Pelin Öztekin için mi diyorsun ve "doğallığını kaybediyor" bölümünü de Burcu'ya mı söyledin şimdi?
bazı sahnelerde dedim genel olarak iyi

sen ne anlarsın ayrıca gültepe-analar danalar gibi sıkıcılıkta marka 2 diziyi hati metmiş insansın zaten trt dizileri de izliyon .ss