'Haxball' Ligi Yapsak Kimler Katılır?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
Hax FAV.png

Forumumuzun vazgeçilmez etkinliği Haxball'da küçük bir lig yapsak kimler katılır?

** Maçlar Cuma ve Cumartesi akşamları gerçekleşecek.
** Etkinlikte 2v2 ya da katılıma bağlı 3v3 maçlardan oluşacak.
** Her takımın bir adı olacak ve adı siz belirleyeceksiniz fakat gerçek takım adları olmaması kaydıyla.
** Ligin sonunda da kazanan takım üyeleri bir ay boyunca "Haxball Şampiyonu" etiketi kazanacaklar.

Katılacak isimler konudan "katılmak istiyorum" yazmaları yeterli. Eğer gerçekleşirse maçlar Mart ayının ortasında başlayacak ve toplam 5 hafta sürecek.​

Çok iyi olur forum eskisi gibi zevk vermiyor bu etkinlik beni biraz daha foruma bağlar. :)

İlk icraatların tatmin edici codminciğim :A Meşazını aldım ben de evet diyorum :A @mrt-06

Biz zaten ara sıra forumdakilerle hax atıyorduk. Sistemli ve lig usülüne göre oynarsak daha zevkli olacaktır :) Katılırım.

İlk icraatların tatmin edici codminciğim :A Meşazını aldım ben de evet diyorum :A @mrt-06

Biz zaten ara sıra forumdakilerle hax atıyorduk. Sistemli ve lig usülüne göre oynarsak daha zevkli olacaktır :) Katılırım.
Harikasın. :A

@BesaleT ile aynı takım olun takımın adını da belirlersiniz artık. :A

Şu aralar bolca pratik yapıyorum. Çok formdayım, her türlü rakibi beklerim iddialıyım. :A Katılacağım elbette. :)

Katılabilirim. Ama iki engel var. İlki en son sorunluydu haxball bende. Öncesinde bi denemem gerek. İkincisi kim benle takım olmak ister ki? :D

Ayrıca 2v2 olmasını tercih ederim.

Katılabilirim. Ama iki engel var. İlki en son sorunluydu haxball bende. Öncesinde bi denemem gerek. İkincisi kim benle takım olmak ister ki? :D

Ayrıca 2v2 olmasını tercih ederim.
Bir defasında senle olmuştum, illet olmuştun bana. :F Seni @XanTier ile yaparız. :A

O kıl kuyruk bu tarz şeyleri sevmez :A Ne futboldan anladığı var ne basketten varsa yoksa plaj voleybolu :A

O takım baştan sakat doğar aman diyim :A Ben @pompy ile takım olmak istiyorum:A Bünyem yeni tecrübelere aç :A
Cidden hiçbir şeyde bezi yok. .ss Haxball'un Voleyball'u da güzeldir aslında. :A

İkinizin takım olması eğlenceli olur bence. :F

Bir defasında senle olmuştum, illet olmuştun bana. :F Seni @XanTier ile yaparız. :A

Cidden hiçbir şeyde bezi yok. .ss Haxball'un Voleyball'u da güzeldir aslında. :A

İkinizin takım olması eğlenceli olur bence. :F
Biz daha @BesaleT ile csgo giremedik ne haxi :A Ben @Maskeli Fedai ile takım olurum o troll biliyor mu oyunu? :A