Beni unutmus yaziklar olsun
23 civarında olacak. Hem haftasonu hemde saati geç bence ideal. Oynamayı biliyon demi.Saat kaçta olacak normalde
Konudaki mesajıma bak aga, bu listeyi senin Haxball konundan aldım o yüzden listede yoktun, sonradan seni etiketledim bu ikinci etiketliyişim hatta.Beni unutmus yaziklar olsun
Harika o zaman.@mrt-06 kardeşim mesajınızı aldım bende evet diyorum
Unutmuşumdur kaç senedir bakmıyorum mobilden oynanıyormu23 civarında olacak. Hem haftasonu hemde saati geç bence ideal. Oynamayı biliyon demi.
Yok mobilden zor olur.Unutmuşumdur kaç senedir bakmıyorum mobilden oynanıyormu
yok ben son sozumu soyledim senden hic beklemezdim nasil unutursun lan beni bi de benden almisin mesajiKonudaki mesajıma bak aga, bu listeyi senin Haxball konundan aldım o yüzden listede yoktun, sonradan seni etiketledim bu ikinci etiketliyişim hatta.
Harika o zaman.
İnsanlık hali ben de unutabiliyorum.yok ben son sozumu soyledim senden hic beklemezdim nasil unutursun lan beni bi de benden almisin mesaji
Kac kisi oldugunu kimlerin katildigini konuya yaz da ona gore hareket edelimİnsanlık hali ben de unutabiliyorum.
Olsun katıl ya, bak birçok hardpromuz var.Benim gibi haxball prosu nasıl unutulur ? 2011'den beri tecrübeliyim bu yüzden ben katılırsam haksız rekabet olur tek başıma takım olsam yine 1.olurum . Bu konuda mütevazi olamacam
Yaşlandık artık 23'te uyuyorum ben.
2 sene önce durum güncellememde saat 22.45 iken yatıyorum iyi geceler yazmıştım sende bana gönderme yapmıştın bu saatte uyunur mu diye, hayat işte... Ertesi günü işin yok ki erken yatmazsın bence. Cuma, Cumartesi...Yaşlandık artık 23'te uyuyorum ben.
Sabah erken kalktığımdan uykum geliyor.2 sene önce durum güncellememde saat 22.45 iken yatıyorum iyi geceler yazmıştım sende bana gönderme yapmıştın bu saatte uyunur mu diye, hayat işte... Ertesi günü işin yok ki erken yatmazsın bence. Cuma, Cumartesi...
@Danger UA! sensiz Haxball olmaz seni de bekliyoruz.
Peki ısrar etmiycem ama sen de olsan güzel olurdu.Sabah erken kalktığımdan uykum geliyor.
Bir defasında senle olmuştum, illet olmuştun bana. Seni @XanTier ile yaparız.