'Haxball' Ligi Yapsak Kimler Katılır?

Biliyordu galiba 2 sene önce falan oynamıştık. Berbat oynuyor yalnız. :A

Batuş seni de yazdım. :D @batuhankaralar

Etiket listesini @Polat Şaşmaz'ın konusundan aldım herkes davetlidir, etiketlemedim diye şey etmeyin. :)
Onu ben adam ederim demek isterdim ama ben de bilmiyom :F

Tamamdır şimdiden bayağı kişi olduk. :D

Senin gibi gamer bu oyunda kısa zamanda hardpro olur eminim aga. :A
Haxball öyle herkesin pat diye hard pro olacağı bir oyun değil kardo zor o iş. :A @Doğu kardeşim ne kadar usta bir gamer olsa da Haxball farklı bir dünya. Ben 2010'dan beri oynuyorum tecrübe konuşuyor burda. :A

Haxball öyle herkesin pat diye hard pro olacağı bir oyun değil kardo zor o iş. :A @Doğu kardeşim ne kadar usta bir gamer olsa da Haxball farklı bir dünya. Ben 2010'dan beri oynuyorum tecrübe konuşuyor burda. :A
Ben de eski Haxballculardanımdır ve hala acemi üstüyüm galiba haklısın. :A

Tamamdır şimdiden bayağı kişi olduk. :D

Senin gibi gamer bu oyunda kısa zamanda hardpro olur eminim aga. :A
Sevgili Enes haklı :A Tecrübe önemli :A Dağdan gelip bağdakini yenmek için hax odasını okuyup üflemek lazım :A

Ben de eski Haxballculardanımdır ve hala acemi üstüyüm galiba haklısın. :A
Yani bir günde 10 saat oynadığımı bilirim. Saatlerimizi günlerimizi ve çok zamanımızı harcadık bu oyun için, değdi mi elbette, müthiş haz aldığım sayılı oyunlardandır. Hala keyifle oynarım. :A Oynadığın kişilerle de alakalı olarak hard pro olmak biraz değil çok emek ister. :A
Sevgili Enes haklı :A Tecrübe önemli :A Dağdan gelip bağdakini yenmek için hax odasını okuyup üflemek lazım :A
Bak adam biliyor neyin ne olduğunu. Nasıl ben Cs'de atar yapmıyorsam onlara o da burada yerini biliyor. :A

Yani bir günde 10 saat oynadığımı bilirim. Saatlerimizi günlerimizi ve çok zamanımızı harcadık bu oyun için, değdi mi elbette, müthiş haz aldığım sayılı oyunlardandır. Hala keyifle oynarım. :A Oynadığın kişilerle de alakalı olarak hard pro olmak biraz değil çok emek ister. :A

Bak adam biliyor neyin ne olduğunu. Nasıl ben Cs'de atar yapmıyorsam onlara o da burada yerini biliyor. :A
Birde sanırım kendimi geliştirememim nedeni hep orta odalarında oynuyorum, pro odasına girince de anında banlıyorlar ne var yani aranızda oynasam ben de bir iki şey kapardım. :A 10 saat bayağı çokmuş bu arada. .ss

Birde sanırım kendimi geliştirememim nedeni hep orta odalarında oynuyorum, pro odasına girince de anında banlıyorlar ne var yani aranızda oynasam ben de bir iki şey kapardım. :A 10 saat bayağı çokmuş bu arada. .ss
Tabi bu çoğu oyunda olduğu gibi burda da iyi oyuncularla oynadıkça gelişirsin. Ama arkadaş olmadan haxte zor, dediğin gibi banlıyorlar adamı. :A Bu arada 10 saati lise zamanında oynamıştım. O zamanlar vaktimiz boldu deli gibi oynardık, ekip de vardı ne sarardı bee. :A

Yaklaşık 1 senedir oynamıyorum. Bir ara baya oyuna sardığım zaman kötü değildim. İyi de değildim ortalama işte. Biraz alıştırma yapıp katılırsam iyi işler yaparım belki :D Ama burada kimsenin oynayış şeklini görmedim :D

Katılırız ya. :D

O kıl kuyruk bu tarz şeyleri sevmez :A Ne futboldan anladığı var ne basketten varsa yoksa plaj voleybolu :A

O takım baştan sakat doğar aman diyim :A Ben @pompy ile takım olmak istiyorum:A Bünyem yeni tecrübelere aç :A
Haxball'ın forumdaki gelmiş geçmiş en iyi kalecisi bakalım @Doğu'yla oynamak isteyecek mi :J 😎:X @mrt-06

Katılırız ya. :D

Haxball'ın forumdaki gelmiş geçmiş en iyi kalecisi bakalım @Doğu'yla oynamak isteyecek mi :J 😎:X @mrt-06
Sana az gol atmadım Çağlar ne kaleciliğinden bahsediyon. :A

@OzaN konuya bakıp çıktın katılacak mısın? :D Günü sana da uygun.

ben katılmam forumda nefret ettiğim etkinliklerden biridir :) oynayanlardanda tanıtımını yapanlardanda haxbala beni etiketleyenlerdende nefret ediyorum :)
MS dışında her etkinliğe mesafelisin. :)

Bir defasında senle olmuştum, illet olmuştun bana. :F Seni @XanTier ile yaparız. :A

Cidden hiçbir şeyde bezi yok. .ss Haxball'un Voleyball'u da güzeldir aslında. :A

İkinizin takım olması eğlenceli olur bence. :F
Ben böyle 2-D oyunlar oynamam .sss Giderim Rise of The Tomb Raider'ıma devam ederim tatil gecelerimde .ss