1 ay sonra harun...
Pehhh pehhhh ğejakkas ajahsbwbaks
Anansje akajaksjs
1 ay sonra harun...
Aaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişineYarın gece burdayım zatenYapalım
![]()
Nasılda seviniyorsun kahkaha atarak bideAaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişine@Harunnn60
Bu arada sıralı gidiş oldu bizimkiside olması gerekende buydu![]()
ahahaha o nasıl sözAaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişine@Harunnn60
Bu arada sıralı gidiş oldu bizimkiside olması gerekende buydu![]()
Offf millet uyuyor güldürme beni
Yeter ki onu acsın@Çiğdem
Desterede hortluyormuş düşünsenize @Harunnn60Beni gıcık etmek için destere arşivini açar kesin![]()
Tam tımarhanelik
Nasılda seviniyorsun kahkaha atarak bide![]()
Sıramı saldım için atmam normalahahaha o nasıl sözEvet geç olsun sıralı olsun amin
![]()
Ayyy
Kızıl diye Meryem'i de över@Harunnn60
Zaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİOfff millet uyuyor güldürme beni![]()
![]()
Yeni oyuncak bebeği ben olurum kesin
Ay hadi yat artık beZaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİ![]()
![]()
![]()
Zaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİ![]()
![]()
![]()
İyi güldüm gece geceYeni oyuncak bebeği ben olurum kesin![]()
Yarın son kez takılırızİyi güldüm gece geceHadi iyi geceler siz de zıbarın artık
![]()
Annem öğleden sonraya uyumaya izin vermedi için yatsam iyi olucak evetİyi güldüm gece geceHadi iyi geceler siz de zıbarın artık
![]()
benn 2 guruba ayırdım bazı üyeleri yanı yarısını sevdiğim üyeler kısmına diğer yarısınıda beyefendi şeker çocuk kısmına ekledim
sende forumda beyefendi kişilikli olan guruptsın benim listemde öyla yanı 🙂🙂
Çok teşekkür ederimgüzel yorumları için , umarım forumda uzun bir süre kalırız
![]()