1 ay sonra harun...Buluruz da kmle konustugumuzu anlayamam ben Beyni yıkanmış olur @Harunnn60
Pehhh pehhhh ğejakkas ajahsbwbaks
Anansje akajaksjs
1 ay sonra harun...Buluruz da kmle konustugumuzu anlayamam ben Beyni yıkanmış olur @Harunnn60
Aaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişine @Harunnn60Yarın gece burdayım zaten Yapalım
Nasılda seviniyorsun kahkaha atarak bideAaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişine @Harunnn60
Bu arada sıralı gidiş oldu bizimkiside olması gerekende buydu
ahahaha o nasıl söz Evet geç olsun sıralı olsun aminAaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişine @Harunnn60
Bu arada sıralı gidiş oldu bizimkiside olması gerekende buydu
Ben Safiye sultan diyormuş @Harunnn60Buluruz da kmle konustugumuzu anlayamam ben Beyni yıkanmış olur @Harunnn60
Offf millet uyuyor güldürme beni
Yeter ki onu acsın @Çiğdem
Desterede hortluyormuş düşünsenize @Harunnn60Beni gıcık etmek için destere arşivini açar kesin
Kızıl diye Meryem'i de över @Harunnn60
Tam tımarhanelikDesterede hortluyormuş düşünsenize @Harunnn60
Nasılda seviniyorsun kahkaha atarak bide
Sıramı saldım için atmam normalahahaha o nasıl söz Evet geç olsun sıralı olsun amin
Yapıyordum zati eskiden biliyorsun beni heKızıl diye Meryem'i de över @Harunnn60
AyyyDesterede hortluyormuş düşünsenize @Harunnn60
Kızıl diye Meryem'i de över @Harunnn60
Zaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİOfff millet uyuyor güldürme beni
Yeni oyuncak bebeği ben olurum kesin
Ay hadi yat artık be yeter ki bu kadar süre sanaZaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİ
Zaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİ
İyi güldüm gece gece Hadi iyi geceler siz de zıbarın artıkYeni oyuncak bebeği ben olurum kesin
Yarın son kez takılırız iyi geceler @Çiğdemİyi güldüm gece gece Hadi iyi geceler siz de zıbarın artık
Yarın son kez takılırız iyi geceler @Çiğdem
Annem öğleden sonraya uyumaya izin vermedi için yatsam iyi olucak evetİyi güldüm gece gece Hadi iyi geceler siz de zıbarın artık
benn 2 guruba ayırdım bazı üyeleri yanı yarısını sevdiğim üyeler kısmına diğer yarısınıda beyefendi şeker çocuk kısmına ekledim
sende forumda beyefendi kişilikli olan guruptsın benim listemde öyla yanı 🙂🙂
Çok teşekkür ederim güzel yorumları için , umarım forumda uzun bir süre kalırız
inşş cnm
aaa ama @xemrexxx e çok uymaya devam edersen elimde kalıcaksınız en sonunda hahah