Acaba hatırlatmasam mıBaşka ben önerdim acaba unuttum
Acaba hatırlatmasam mıBaşka ben önerdim acaba unuttum
Aaa tamam hatırladımAcaba hatırlatmasam mı
Saat 4 olacak bu sefer bişi demiyorum 1:05 i geçeli 3 saat olacak @ForumdashUykum geldi biraz kafam gitti üstüme gelme
Yarın izinliyim bacım tatil yaptık işte öyle düşün kafanı dinle bugünSaat 4 olacak bu sefer bişi demiyorum 1:05 i geçeli 3 saat olacak @Forumdash
Ooo sen tatil yapıyormuydun cnm @ForumdashYarın izinliyim bacım tatil yaptık işte öyle düşün kafanı dinle bugün
Daryl'den önce öbürüsü var HANNİBALAaa tamam hatırladım
Haha söz verdin ona bakacan daryli de var hem seversin sen
Yarın yokum zaten İzin veriyor heraldeSaat 4 olacak bu sefer bişi demiyorum 1:05 i geçeli 3 saat olacak @Forumdash
Yoğun bir insanım bilirsin ama size vakit ayırıyorum kıymetinizi bileğin @ForumdashOoo sen tatil yapıyormuydun cnm @Forumdash
Bu kesin yarın foruma girmez. Misafir olarak takılır. Dimi @Harunnn60Ooo sen tatil yapıyormuydun cnm @Forumdash
Aaa sen gidince Çiğdem de gider tadı tuzu kalmaz valla gıcık @xemrexxx benşey uğraşırDaryl'den önce öbürüsü var HANNİBAL
Yarın yokum zaten İzin veriyor heralde
Hahha sus hadi yat abicim yoruldun zaten izleyerekBu kesin yarın foruma girmez. Misafir olarak takılır. Dimi @Harunnn60
Evet yarın son günüm zaten forumda olurum Siz de gelin de tozunu attıralımHahha sus hadi yat abicim yoruldun zaten izleyerek
Tam adamı @Harunnn60 oyalamak için arşivini gösterirHaftayada biz gideriz artık @xemrexxx e emanetsin
Hahha sus hadi yat abicim yoruldun zaten izleyerek
Yarın özlelikle gecede ol yanı cumartesi girmezsin malum geceleri daha yoğun oluyoruz son kez bir uğurlama sohbeti yapalımEvet yarın son günüm zaten forumda olurum Siz de gelin de tozunu attıralım
Hastaneye yatarım artıkHaftayada biz gideriz artık @xemrexxx e emanetsin
Yarın gece burdayım zaten YapalımYarın özlelikle gecede ol yanı cumartesi girmezsin malum geceleri daha yoğun oluyoruz son kez bir uğurlama sohbeti yapalım
Hahha döndüğümde @Harunnn60 ı bulamama ihtimalimde var @xemrexxxTam adamı @Harunnn60 oyalamak için arşivini gösterir
Beni gıcık etmek için destere arşivini açar kesinTam adamı @Harunnn60 oyalamak için arşivini gösterir
Buluruz da kmle konustugumuzu anlayamam ben Beyni yıkanmış olur @Harunnn60Hahha döndüğümde @Harunnn60 ı bulamama ihtimalimde var @xemrexxx
Yeter ki onu acsın @ÇiğdemBeni gıcık etmek için destere arşivini açar kesin