benimde tartışma programım başlıcaktı oda yaza kaldı gibiYazın.
çiğdem ile bu tartışma sönmez
benimde tartışma programım başlıcaktı oda yaza kaldı gibiYazın.
Aaa evet o program noldu gız?benimde tartışma programım başlıcaktı oda yaza kaldı gibi
çiğdem ile bu tartışma sönmez
Insan benim hakkımda yorum yapar.ssaaa buraya girince aklıma geldi senin forumcan ne oldu @Harunnn60
AynenYazın.
ocak ayında baslatıcaktım ama o aydan beridir musicsurvivor çıktı ortaya ve onunla ilgilenmekten abska şeye bakamaz olduk ilgilenicek vakit bulamadım birde 1 aydır vadie tkinliği yapıyorum ama programı yakında baslatıcam @Harunnn60 a rakip olucamAaa evet o program noldu gız?
Yazın daha iyi olur, Mayıs sonu başlat ama.ocak ayında baslatıcaktım ama o aydan beridir musicsurvivor çıktı ortaya ve onunla ilgilenmekten abska şeye bakamaz olduk ilgilenicek vakit bulamadım birde 1 aydır vadie tkinliği yapıyorum ama programı yakında baslatıcam @Harunnn60 a rakip olucam
Sağol Çiğdem ) iyi ki senle arkadaşım
Cok tesekkürler sende büyük bir çıkış yaptın forumdaYaptığı yorumlarla dikkat çeken, başarılı bir üye.
Oo çok teşekkürler [emoji4]Tek kelime ile adam
Bende seni tanıdığıma çok sevindim@Harunnn60
tanıdığıma çok sevindiğim arkadaşım dostum
tşk ederim cnm😉Sağol Çiğdem ) iyi ki senle arkadaşım
Cok tesekkürler sende büyük bir çıkış yaptın forumda
Oo çok teşekkürler [emoji4]
Bende seni tanıdığıma çok sevindim
şu sıralar @Forumdash 'a x-meni izlettirmeyi başaran, tanrım tanrım diyen,içi kıpır kıpır olan,ellerini ovuşturan,heyecandan geceleri gözüne uyku girmeyen, eğer @Çiğdem in de böyle bir hevesi varsa onunla papaz olmak üzere olan üye.
@Forumdash a x men bana oyun izlettirmek gerçekten büyük başarıydı cnm ve bence borclu oldumuz üyeTekne kazıntısı olan üye @Harunnn60
Google sorayım neymiş buTekne kazıntısı olan üye @Harunnn60
Aaa ne demek ya çok güzel anılır biriktirdik valla. Seneye @Forumdash ile tekrar bakabiliriz oyuna@Forumdash a x men bana oyun izlettirmek gerçekten büyük başarıydı cnm ve bence borclu oldumuz üye
Bilmiyorum deme deme nolur deme hayır hayır..... @ÇiğdemGoogle sorayım neymiş bu
TWD değil ama diğerine bakalımAaa ne demek ya çok güzel anılır biriktirdik valla. Seneye @Forumdash ile tekrar bakabiliriz oyuna
Uykum geldi biraz kafam gitti üstüme gelmeBilmiyorum deme deme nolur deme hayır hayır..... @Çiğdem
Başka ben önerdim acaba unuttumTWD değil ama diğerine bakalım