1 ay sonra harun...
Pehhh pehhhh ğejakkas ajahsbwbaks
Anansje akajaksjs
1 ay sonra harun...
Aaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişineYarın gece burdayım zatenYapalım
Nasılda seviniyorsun kahkaha atarak bideAaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişine@Harunnn60
Bu arada sıralı gidiş oldu bizimkiside olması gerekende buydu
ahahaha o nasıl sözAaa bu güzel vlla yarın gelmicem desen üzülürdüm alışalım gidişine@Harunnn60
Bu arada sıralı gidiş oldu bizimkiside olması gerekende buydu
Offf millet uyuyor güldürme beni
Yeter ki onu acsın@Çiğdem
Desterede hortluyormuş düşünsenize @Harunnn60Beni gıcık etmek için destere arşivini açar kesin
Tam tımarhanelik
Nasılda seviniyorsun kahkaha atarak bide
Sıramı saldım için atmam normalahahaha o nasıl sözEvet geç olsun sıralı olsun amin
Ayyy
Kızıl diye Meryem'i de över@Harunnn60
Zaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİOfff millet uyuyor güldürme beni
Yeni oyuncak bebeği ben olurum kesin
Ay hadi yat artık beZaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİ
Zaten Hürremde @xemrexxx taçları takarlar forumda yeni ikili olurlar sizde kimsiniz melunlar yıkılın karşımdan SULTANALRINIZ GELDİ
İyi güldüm gece geceYeni oyuncak bebeği ben olurum kesin
Yarın son kez takılırızİyi güldüm gece geceHadi iyi geceler siz de zıbarın artık
Annem öğleden sonraya uyumaya izin vermedi için yatsam iyi olucak evetİyi güldüm gece geceHadi iyi geceler siz de zıbarın artık
benn 2 guruba ayırdım bazı üyeleri yanı yarısını sevdiğim üyeler kısmına diğer yarısınıda beyefendi şeker çocuk kısmına ekledim
sende forumda beyefendi kişilikli olan guruptsın benim listemde öyla yanı 🙂🙂
Çok teşekkür ederimgüzel yorumları için , umarım forumda uzun bir süre kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?