Harunnn60 Geri Döndü!

öyle bir üstün kabiliyeti vardır @serhatt kertenkelesinin
girdiği konuları kendisine benzetmeden konuyu terketmiyor zaten
Aynen öyle, kendisi bir sapık ve bunu tüm foruma yaydı.
Az iletişim kurmama rağmen ben bile etkilendim.
Zamanında kendisine favori üye rütbesi yapıştırılmayıp 'seni dikkate alan yok, lütfen git' mesajı verseydik forum buralara gelmeyecek, @cookies ise anlamsız bir aşk acısından dolayı yataklara düşmeyecekti.

ama burda tosbağa haklı
cidden sen niye @Çiğdem- e isyan ettinki? o mesajda hogathanın doğru yazdığı nadir isimlerden biride sana ait, diğerlerinin isyan etmesi gerekirken sana noluyo gaga ?
Sende bul artık birini de düş yakamızdan
@destere @Çiğdem- @kerem
Kiz isminde ne var yoksa @kerem ile kilisede Fatiha eşliğinde evlenip soyadını mi değiştirdin 😱 @Çiğdem- @destere @serhatt
Hhaha Aaa evet isminde bir sorun yokki ayoll
@destere Hatun diyordu sanırım bir ara yanlıslıkla
Sen kendi ismine sen kendin yanlış yazıyordun @Harunnn60 Harub diyordun kendine yaptın videoda yanlıslıkla

@Harunnn60 gagası pompynin gül gibi senaryolarının içine etmişti birde hem suçlu hem güçlü gibi pompy den fırçayı yiyince naza çekip senaryoları protestoya başlamıştı
Aaa evet @pompy Darbe gecesinden sonra 15 temmuzdan sonra Harun değişti diyordu gülesim geliyor
Ama Harun artık protesto etmeyecek ve seninde ettiğini biliyoruz destere efendi sende etmeyecen artık

Bu kadar kişinin arasından sapık olarak beni görmen ne acı
Dön de bi aynaya bak önce

Konunun içine eden sensin, 70 tane boş mesaj yazıp konuyu sabote etmeye çalışmışsın ama bunları anca senin gibi foklar yer.