Harun'um yapmazSen kıskanmaya başla sonrasında sarılıcaklar falan![]()
![]()
![]()
Bende @destere m yapmaz diyorum ama @Harunnn60 ile bizi aldatabilirler sabaha karşı forumda nöbet tutalımHarun'um yapmaz![]()
Senin yılışık @destere 'ne bi yüz verince kadın erkek demeden insana musallat oluyor.Bende @destere m yapmaz diyorum ama @Harunnn60 ile bizi aldatabilirler sabaha karşı forumda nöbet tutalım![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa orası doğru ona fark etmiyor gerçektenSenin yılışık @destere 'ne bi yüz verince kadın erkek demeden insana musallat oluyor.Harun'umun suçu ne
![]()
Alışmışsındır sen boynuzlanmayaHahah Aaa orası doğru ona fark etmiyor gerçekten![]()
![]()
![]()
Aaa şu şekilde koy veriyorum sokağa dolanıp yorulup geliyorAlışmışsındır sen boynuzlanmaya![]()
Fok suratlı tilkinin hazin sonuAaa şu şekilde koy veriyorum sokağa dolanıp yorulup geliyorKürkçü dükkanı gibi
![]()
![]()
![]()
Hahahha Aaa işin garibi şu kendisinin gözü dısarda ama bana bazen maçoluk taslıyor başkasına bakmıcakmısım kafasına oklavayı indiriyorum gidiyorFok suratlı tilkinin hazin sonu![]()
Sen kutlarken beddua da edersin şimdişimdi bu kutlamada bekler utanmadan![]()
kutlamamki ne işim olurki gagaylaSen kutlarken beddua da edersin şimdi![]()
Konuda ne işin var o zamankutlamamki ne işim olurki gagayla![]()
beni etiketlemişsin karpuz kafalı birde soruyor konuda ne işin var diyeKonuda ne işin var o zaman![]()
İnsan sandık da etiketledik ama senden bi fok olmazmışbeni etiketlemişsin karpuz kafalı birde soruyor konuda ne işin var diyeönce çağır sonra kov bu yaptığın insanlığa sığarmı kültürsüz alaman cahili
![]()
@Çiğdem- şu alamanı banlayıverin gitsinİnsan sandık da etiketledik ama senden bi fok olmazmış![]()
Önce boynuzladığın kızı etiketlemeyi becer de sonra sınıfın uslu öğrencisi gibi öğretmenine şikayet edersin.@Çiğdem- şu alamanı banlayıverin gitsinhem kültürsüz hem kaba bana hakaret etmiş görmüyormusunuz? bu yönetim nerde bu devlet nirde
![]()