İkinizde kelsiniz ayrıca beyazlama var diyordun oda tamam meslekte uyuyorBakıyorum da bu adama benzer bir yanımı görmüyorum
Senin olay ın kedi aynaya bakınca aslan görürmüş ona benziyor kim bilir hangi mankeni görüyorsun
İkinizde kelsiniz ayrıca beyazlama var diyordun oda tamam meslekte uyuyorBakıyorum da bu adama benzer bir yanımı görmüyorum
Sana da iyi ki bir şey söyledik kurtulamayız şimdi dilindenİkinizde kelsiniz ayrıca bey azlama var diyordun oda tamam meslekte uyuyor
Senin olay ın kedi aynaya bakınca aslan görürmüş ona benziyor kim bilir hangi mankeni görüyorsun
Hahaha Aaa ben edindiğim bilgilere göre bir foto çıkarırım sanada o çıktı işteSana da iyi ki bir şey söyledik kurtulamayız şimdi dilinden
TeşekkürlerTebrikler Harun! 😉
şimdi bu kutlamada bekler utanmadan
@Harunnn60 Nerede ayoll @destere kutlamadı diye karalarmı bağladı Yarın gelsin de sürpriz olur onada
Hani bazı insanlar kutlamalara katılır yiyip içer ya ama hediye getirmez beleşci bir tip olur Aklıma sen geliyorsunHemen olayı başka yerlere çekme özlüyorum tabi ama işler de önemli
destoş ile çiğdoş bizi kıskanmış şimdiden.İnsan sandık da etiketledik ama senden bi fok olmazmış
@xemrexxx in ağzına dolanmamak büyük eksiklik zaten ayoll oradan kaybediyorsunuzBiz cool takılıyoruz. Sizin gibi hergün @xemrexxx 'nin ağzına dolanmıyoruz
Ocücenin ağzına dolanmamak niye eksiklik olsun Hem o önce boy eksikliğine çare bulsun
@Harunnn60 la @kerem i dalda oynaşırken yakaladım muhteşem bir ikili olmuşlarHahaha Aaa ben demiştim @kerem bak @destere ne güzel kutlamış çok sever @Harunnn60 u diye övgüler dizmiş sen bile faydalanmaşsın hatta
Neden ben sana hediye getirdim hem de kralınıTeşekkürler
Çok gevelemişsin yine konuda Tamam özledin biliyoruz ama sen hediye kısmına geç artık İyice çekilmez oldun
Teşekkürler Bu kız kim tanımıyorum
Sorma sorma ne sürpriz uçuyorum havalara
Hani bazı insanlar kutlamalara katılır yiyip içer ya ama hediye getirmez beleşci bir tip olur Aklıma sen geliyorsun
Hhahaha Aaa @kerem @Harunnn60 çok cici görünüyorsunuz maşşllah uyumda süper
Herkesi kendiniz gibi aynı türden sanıyorsunuz ama çok ayıp
Hhahah Aaa @destere böyle yakalar işte sizi ayollHerkesi kendiniz gibi aynı türden sanıyorsunuz ama çok ayıp
Konu başka yerlere çekiliyor, resmen algı yaratıyorsunuz 9 ceza puanına çıkma sırası şimdi sizdeHhahah Aaa @destere böyle yakalar işte sizi ayoll
Sizi övüyoruz ayoll teşekkür edeceğinizeKonu başka yerlere çekiliyor, resmen algı yaratıyorsunuz 9 ceza puanına çıkma sırası şimdi sizde
Övmek mi, üstü kalsınSizi övüyoruz ayoll teşekkür edeceğinize
Çok cici görünüyorsunuz dedim bu benim gözümde çok önemli bir övgü mesajıdırÖvmek mi, üstü kalsın