Edersen senle bozuşuruz zatenÇok cici görünüyorsunuz dedim bu benim gözümde çok önemli bir övgü mesajıdır
@Harunnn60 a kötü laf etmem ben zaten![]()
Edersen senle bozuşuruz zatenÇok cici görünüyorsunuz dedim bu benim gözümde çok önemli bir övgü mesajıdır
@Harunnn60 a kötü laf etmem ben zaten![]()
Aaa edermiyim @Harunnn60 bilir gözümdeki değeriniEdersen senle bozuşuruz zaten![]()
@Harunnn60 la kerem in özel fotosunu paylaştım gaga utancından artık foruma girememiş dünden beriHerkesi kendiniz gibi aynı türden sanıyorsunuz ama çok ayıp![]()
Hhaha Alamanya Türkiye ye benzemez orası daha rahat yanı utanma sıkılma gibi dertleri yok ayoll sokak ortalarında şey edebiliyoruz diyordu @kerem geçenlerde@Harunnn60 la kerem in özel fotosunu paylaştım gaga utancından artık foruma girememiş dünden beriama alaman cahilinde utanmada yok bu felaket görüntülerden sonra hala foruma girebiliyor
ne kadar arsız biri
![]()
Ne edebiliyoruzHhaha Alamanya Türkiye ye benzemez orası daha rahat yanı utanma sıkılma gibi dertleri yok ayoll sokak ortalarında şey edebiliyoruz diyordu @kerem geçenlerde
![]()
![]()
![]()
Kendi dediğin kelimeyimi unuttun ayoll bunakNe edebiliyoruz![]()
Ne dedim ki ben, hafızam kuvvetli değildirKendi dediğin kelimeyimi unuttun ayoll bunak![]()
![]()
![]()
Bundan sonra bunak diyecez buna dediğimi unutuyorum diye itiraf ettiNe dedim ki ben, hafızam kuvvetli değildir![]()
Sizin gibi işsiz değilim, Almanyadaki stresten bunak olmayan mı var
Bize @Harunnn60 b12 hastalığını attı üstümüze bizimde sucumuz yok ayoll ondan bulaştıSizin gibi işsiz değilim, Almanyadaki stresten bunak olmayan mı var![]()
Hhahah Aaa @destere ecünnü konusunda hafızası iyidir sadece diğer konularda ne yediğini bile bilmez evet