Edersen senle bozuşuruz zatenÇok cici görünüyorsunuz dedim bu benim gözümde çok önemli bir övgü mesajıdır
@Harunnn60 a kötü laf etmem ben zaten
Edersen senle bozuşuruz zatenÇok cici görünüyorsunuz dedim bu benim gözümde çok önemli bir övgü mesajıdır
@Harunnn60 a kötü laf etmem ben zaten
Aaa edermiyim @Harunnn60 bilir gözümdeki değeriniEdersen senle bozuşuruz zaten
Hhahaha Aaa @kerem @Harunnn60 çok cici görünüyorsunuz maşşllah uyumda süper
@Harunnn60 la kerem in özel fotosunu paylaştım gaga utancından artık foruma girememiş dünden beri ama alaman cahilinde utanmada yok bu felaket görüntülerden sonra hala foruma girebiliyor ne kadar arsız biriHerkesi kendiniz gibi aynı türden sanıyorsunuz ama çok ayıp
Hhaha Alamanya Türkiye ye benzemez orası daha rahat yanı utanma sıkılma gibi dertleri yok ayoll sokak ortalarında şey edebiliyoruz diyordu @kerem geçenlerde@Harunnn60 la kerem in özel fotosunu paylaştım gaga utancından artık foruma girememiş dünden beri ama alaman cahilinde utanmada yok bu felaket görüntülerden sonra hala foruma girebiliyor ne kadar arsız biri
Ne edebiliyoruzHhaha Alamanya Türkiye ye benzemez orası daha rahat yanı utanma sıkılma gibi dertleri yok ayoll sokak ortalarında şey edebiliyoruz diyordu @kerem geçenlerde
Kendi dediğin kelimeyimi unuttun ayoll bunakNe edebiliyoruz
Ne dedim ki ben, hafızam kuvvetli değildirKendi dediğin kelimeyimi unuttun ayoll bunak
Bundan sonra bunak diyecez buna dediğimi unutuyorum diye itiraf etti @eskiciNe dedim ki ben, hafızam kuvvetli değildir
Sizin gibi işsiz değilim, Almanyadaki stresten bunak olmayan mı varBundan sonra bunak diyecez buna dediğimi unutuyorum diye itiraf etti @eskici
Bize @Harunnn60 b12 hastalığını attı üstümüze bizimde sucumuz yok ayoll ondan bulaştıSizin gibi işsiz değilim, Almanyadaki stresten bunak olmayan mı var
Bi foka yaramayan @destere 'den bulaştı demiyordaBize @Harunnn60 b12 hastalığını attı üstümüze bizimde sucumuz yok ayoll ondan bulaştı