Harun'um yapmazSen kıskanmaya başla sonrasında sarılıcaklar falan
Bende @destere m yapmaz diyorum ama @Harunnn60 ile bizi aldatabilirler sabaha karşı forumda nöbet tutalımHarun'um yapmaz
Senin yılışık @destere 'ne bi yüz verince kadın erkek demeden insana musallat oluyor. Harun'umun suçu neBende @destere m yapmaz diyorum ama @Harunnn60 ile bizi aldatabilirler sabaha karşı forumda nöbet tutalım
Hahah Aaa orası doğru ona fark etmiyor gerçektenSenin yılışık @destere 'ne bi yüz verince kadın erkek demeden insana musallat oluyor. Harun'umun suçu ne
Alışmışsındır sen boynuzlanmayaHahah Aaa orası doğru ona fark etmiyor gerçekten
Aaa şu şekilde koy veriyorum sokağa dolanıp yorulup geliyor Kürkçü dükkanı gibiAlışmışsındır sen boynuzlanmaya
Fok suratlı tilkinin hazin sonuAaa şu şekilde koy veriyorum sokağa dolanıp yorulup geliyor Kürkçü dükkanı gibi
Hahahha Aaa işin garibi şu kendisinin gözü dısarda ama bana bazen maçoluk taslıyor başkasına bakmıcakmısım kafasına oklavayı indiriyorum gidiyorFok suratlı tilkinin hazin sonu
Sen kutlarken beddua da edersin şimdişimdi bu kutlamada bekler utanmadan
kutlamamki ne işim olurki gagaylaSen kutlarken beddua da edersin şimdi
Konuda ne işin var o zamankutlamamki ne işim olurki gagayla
beni etiketlemişsin karpuz kafalı birde soruyor konuda ne işin var diye önce çağır sonra kov bu yaptığın insanlığa sığarmı kültürsüz alaman cahiliKonuda ne işin var o zaman
İnsan sandık da etiketledik ama senden bi fok olmazmışbeni etiketlemişsin karpuz kafalı birde soruyor konuda ne işin var diye önce çağır sonra kov bu yaptığın insanlığa sığarmı kültürsüz alaman cahili
@Çiğdem- şu alamanı banlayıverin gitsin hem kültürsüz hem kaba bana hakaret etmiş görmüyormusunuz? bu yönetim nerde bu devlet nirdeİnsan sandık da etiketledik ama senden bi fok olmazmış
Önce boynuzladığın kızı etiketlemeyi becer de sonra sınıfın uslu öğrencisi gibi öğretmenine şikayet edersin.@Çiğdem- şu alamanı banlayıverin gitsin hem kültürsüz hem kaba bana hakaret etmiş görmüyormusunuz? bu yönetim nerde bu devlet nirde