NBC Hannibal 3. Sezon Yorumları

3x7

Dizi beşinci bölümden itibaren acayip güzelleşti ama bu bölüm hepsinden de güzeldi. :)

Harika bölümdü tekrar tekrar izlenecek güzellikte. Böyle güzelim diziyi bitirmeselerdi keşke. :(

Geçen bölüm merakta bırakan Hannibal ve Will'in Mason'un çiftliğine nasıl geldiğini bu bölümün başında gösterdiler. Alana ve Margot'un Hannibal'la işbirliği yapıp Mason'u öldürmeleri çok güzeldi. :)

Mason'un yılan balığıyla öldürülmesi şahaneydi. Böyle bir sahne daha önce izlememiştim. Bir orjinal sahne de Mason'un domuzdan taşıyıcı anne yapmasıydı. 😱:)

Aşçı ve Mason'un Hannibal'ı nasıl pişireceklerine dair konuşmaları sesli güldürdü. :)

Hannibal'ın Will sevgisi bitmiyor. :) Yatakta Hannibal'ın Will'e söylediği: ''nerede olduğumu ve beni her zaman nerede bulabileceğini bilmeni istiyorum'' sözü ve Hannibal'ın teslim olduktan sonra Will'in Hannibal'a ''Hoşça kal, Hannibal'' sahneleri gerçekten çok can alıcı sahnelerdi.
9.5/10

3x8

Yine çok güzel bir bölümdü. :)

Kızıl Ejder'e bomba gibi girdi, 5 bölümde nasıl toparlayacaklar bakalım bu hikayeyi.

Red Dragon'da psikopatın önde gideni çıktı. Adamdaki tip tırsılacak cinsten. :)

Hannibal'ı parmaklıklar ardında görmek üzdü ama finalde yanına Will geldi. Yardım isteyecek Red Dragon'u yaklamak için. Umarım sonucunu 4. sezona kalmadan görürüz.
9/10

3x7

Tamam ilk 3-4 bölüm durgundu da dizi çok iyi gidiyor kaç bölümdür. Bu da zirveydi. Aslına baktığımda dizi bu sezon da final yapabilir. Havada kalacak gibi durmuyor.

Geçen bölüm soru işareti olsun diye birden Mason'un çiftliğinde göründüler ama bu bölüm anladık. Margot ve Alana iyiydi bu bölüm.

Mason feci öldü yav. Filmde başka türlü ölüyordu ama bu filmde çok acayip öldü.

Hannibal filmde Will olayları anlayınca onu diğerleri gibi öldürmeye çalışıyordu ama Will'le dövüşünce Will kazanıyordu ama bu dizide adama aşkından teslim oldu.:D

Aslında bu sezon final olabilir. İşte bu kızıl ejder gelecek yakında kalan 5 bölüm onu yakalayıp finali yapabilirler. Sonra da işte Kuzuların Sessizliği'ndeki olaylar gelişiyor zaten.

9.5/10

Ne zamandır yorum yapmaya fırsat bulamadım :D
3x7 harika müthiş efsane bir bölümdü.
9.5/10

4x9

Kaldı 4 bölüm. Bölüm genel olarak iyiydi. :)

Hannibal ve Abigail arasında geçen konuşma:

Hannibal - Baban senin mutluluğundan başka bir şey istemedi.
Abigail - Babam boğazımı kesti.
Hannibal - Sevgiden.
Abigail - Sevgi değildi bu.
Hannibal - Her aile farklı sever. Her sevgi eşsizdir.

Ve Kızıl Ejder diyorum başka bir şey demiyorum. Hannibal'ın onla bir planı var gibi..
8.5/10

İzlemeyi unutmayalım. @berkann @Danger UA! @yatutarsa

3x8

Bu bölüm biraz ağırdı.

Red Dragon'a girdiler. Hannibal'dan yardım alacaklar.

Red Dragon'u oynayan adam iyi ama filmde Ralph Fiennes daha iyi canlandırmıştı.

7/10

4x9

Kaldı 4 bölüm. Bölüm genel olarak iyiydi. :)

Hannibal ve Abigail arasında geçen konuşma:

Hannibal - Baban senin mutluluğundan başka bir şey istemedi.
Abigail - Babam boğazımı kesti.
Hannibal - Sevgiden.
Abigail - Sevgi değildi bu.
Hannibal - Her aile farklı sever. Her sevgi eşsizdir.

Ve Kızıl Ejder diyorum başka bir şey demiyorum. Hannibal'ın onla bir planı var gibi..
8.5/10

İzlemeyi unutmayalım. @berkann @Danger UA! @yatutarsa

Muhtemelen tüm bölümler yayınlandıktan sonra başlayacağım ya da son bölüme yetişeceğim bir haftada. Lost önceliğim şimdilik. :)

Vay be sen de bunu diyorsan dizi gerçekten bitmiş herhalde. :D

Yok, ondan değil. :D Lost'un kalan sezonlarından pek umutlu değilim ve daha çok bölüm var. Şimdi vaktim fazlayken aradan çıkartmak en iyisi. Ve bir de tabii Lost, Hannibal'dan daha kolay izleniyor. :D

Yok, ondan değil. :D Lost'un kalan sezonlarından pek umutlu değilim ve daha çok bölüm var. Şimdi vaktim fazlayken aradan çıkartmak en iyisi. Ve bir de tabii Lost, Hannibal'dan daha kolay izleniyor. :D

Lost'un 5. sezonu bence ilk sezondan falan daha iyi. Bozduğu falan yok merak etme. Bu arada yorumlarını göremiyorum. Başlamadın mı daha 5.sezona?

3x9

Güzel bölümdü.

Bu bölümde kızıl ejderin kör kadınla olan sahneleri tamamen Red Dragon filminden ama buradaki sahneleri daha çok beğendim.
Hannibal-Abigail sahneleri iyiydi.

7.5/10

3x10

Biraz ağır bir bölümdü, fakat sonu güzel yerde bitti. :)

Bedelia ve Will, Hannibal'le geçen günlerin kritiğini yaptıkları sahne çok iyiydi. Özellikle Bedelia'nın Will'e söylediği ikimizde karısı olduk lafı sesli güldürdü. :)

Hannibal bir üçkağıt yapıp Will'in adresini aldı, ne yapacağını önümüzdeki bölümlerde görürüz. :)

Bedelia'nın Neal’in boğazından içeriye kolunu soktuğu sahne ve müzede Francis’in Will’e yumruk attığı sahne de bölümden akılda kalanlardı.
8/10

3x11

Sekizinci bölümden sonra dizi maalesef düşüşe geçti. :(

Atmosferi çok karanlık ve konuşmalar aşırı derecede ağır ilerliyor. Hannibal'ın o iştah kabartan yemeklerini özledim. :(

Molly'nin kaçışı ve Hannibal'a takılan ağızlık bölümden akılda kalanlardı...
7/10

3x12

Haftaya bildiğin bitiyor. Buna hazır değilim.

Will gizli eşcinsel ve Hannibal'la aşıklar. Ben olsam bunun üstüne Hannibal ve Will'i evlendirir çocuk yaptırırdım. :)

Red Dragon, Dr. Chilton'u öldürmekten beter etti. Kör sevgilisine ne yapacak bakalım?
8/10

3x10

Sıkıcı bölümdü. Zaten bu sahneleri Red Dragon filminde gördüm. Burada daha ağır versiyonunu izliyoruz.

="Hannibal Will'in adresini büyük ihtimal Red Dragon'a verecek. Son sahnede heyecanlıydı."]

6/10

3x11

Uykumu getiren bir bölümdü yine. 3x7'den sonra dizi bitti resmen.

="Will'in karısı ve oğlunun Red Dragon'dan kaçtığı sahne iyiydi. Bir de bu Red Dragon'un zenci sevgilisi çok berbat rol yapıyor."]

6/10

3x13 (Final)

Evet Hannibal'da bitti. Böyle bir dramatik finalde yapılmazdı.

Son dakikalarda müzik eşliğinde Hannibal ve Will sahneleri harikaydı. Kızıl Ejder'i bir sağdan bir soldan kestikleri sahne de müthişti gerçekten. İkisinin birden ölüme atladıkları sahne de ise çok duygulandım bir an ağlayacaktım. :(

En son da Bedelia'nın sahnesine ne gerek var diyordum ki; bacağını Hannibal'a servis etmek için kestiğini görene kadar. 😱
Hoşçakal Hannibal. 9/10

3x12

Fena değildi bu bölüm. Umarım finali iyi yaparlar da diziyi sıkıcı 3. sezon yerine finaliyle hatırlarım.

="Chilton haşat oldu ya. Nedir bu adamın çektiği geçen sezon da yüzünü dağıttılar adamın.:D Haftaya Red Dragon'u yakalayacaklar mı bakalım?"]

7.5/10

Efsane bir final oldu. Bence çok iyi diziydi. Özellikle 2. sezonu gördüğüm en iyi dizi sezonlarındandı. Red Dragon gelince dizi baya tempo düşürdü ama hakkını vererek iyi bitti.

="Hannibal ve Will'in ölüme atladığı sahne efsaneydi. Son sahnede çalan Love Crime harika bir şarkıydı. Bölüm geneli de aksiyonluydu zaten. Bedelia'nın sahnesinde ben Bedelia'nın Hannibal'ı bekleyerek kendini hazırlaması olarak düşündüm ama Hannibal'ın da öldüğünü düşünmüştüm. Bryan Fuller Hannibal'ın ölmediğini açıklamış. Bedelia'nın da hak ettiğini bulduğunu söylemiş."]

Bu sezon Alana'nın karakter değişimini de sevmedim. İlk 2 sezondaki Alana'yla arasında dağlar kadar fark vardı.

10/10