NBC Hannibal 3. Sezon Yorumları

Ben yorumları okuyunca anladım onun öldüğnü. :D Sanırım diziyi boşuna izliyorum.ss
Anlaşılmayacak bir şey yoktu aslında. :D Abigail bir anda Will'in yanından yok oluyor ve Will hariç Abigail ile diyaloga giren yoktu. :D
3x3
Dizi yavaş yavaş bu sezonki konusuna girmeye başladı.
Hannibal'ın kız kardeşini yediğini bilmiyordum. Emin olmamakla birlikte filminde kız kardeşi başkası tarafından yenildiği için yamyam oluyor. Bence şu anda dizisinde de tam olarak kız kardeşini yediği söylenmedi, Hannibal itiraf etmedi en azından.

O değil de Jack yaşıyormuş. 😕 Jack'ten vazgeçilir diye umut etmiştim hep. :(

Hannibal, Will'i yemek için onun arkadaşıymış gibi; Will, Hannibal'ı yakalamak için onun arkadaşıymış gibi davranacak, bütün sezon.
"İhanet ve affedişin, en büyük tezahürü aşk olarak görülür."

Bu sezonun da ikinci sezon kadar iyi olacağını düşünüyorum ben.

8.5/10

CH4cMZmWoAAbvq4.jpg

3x3

Hannibal'ın geçmişine göndermeler olan güzel bir bölümdü. Bence 1. ve 2. bölümden biraz daha iyiydi ama 9'luk değildi.

@berkann Ben bu diziye başlamadan önce bile biliyordum Hannibal'ın Mischa'yı yediğini. Bir ara The Silence Of The Lambs etkisiyle Hannibal hakkındaki tüm filmleri izlemiştim. Hannibal Rising diye bir film vardı. Orada anlatıyor bunları. Hatta o filmde Hannibal'ın çok yakın olduğu Japon bir yengesi vardı. Bu Japon kadının da yengesiyle bağlantısı olabilir.

Bölüme gelirsek güzel bölümdü. Hannibal'ın adamı öldürdüğü sahne komikti.:D Biraz absürt bir sahneydi. Adamın kafasında bıçak varken yapılan konuşmalar falan. Bedelia'ya teknik olarak sen öldürdün dediği yer de komikti.:D

Sonu da çok iyiydi. Hannibal Will'i yemeyi kafasına koymuş.

8.5/10

Son düzenleme:
3x2

Hannibal'ın geçmişine göndermeler olan güzel bir bölümdü. Bence 1. ve 2. bölümden biraz daha iyiydi ama 9'luk değildi.

@berkann Ben bu diziye başlamadan önce bile biliyordum Hannibal'ın Mischa'yı yediğini. Bir ara The Silence Of The Lambs etkisiyle Hannibal hakkındaki tüm filmleri izlemiştim. Hannibal Rising diye bir film vardı. Orada anlatıyor bunları. Hatta o filmde Hannibal'ın çok yakın olduğu Japon bir yengesi vardı. Bu Japon kadının da yengesiyle bağlantısı olabilir.

Bölüme gelirsek güzel bölümdü. Hannibal'ın adamı öldürdüğü sahne komikti.:D Biraz absürt bir sahneydi. Adamın kafasında bıçak varken yapılan konuşmalar falan. Bedelia'ya teknik olarak sen öldürdün dediği yer de komikti.:D

8.5/10
3x3 yap istersen. :)

3x3

Yine beynimin yandığı bi bölümün daha sonuna geldik. :)

Bölümün özeti; birini affetmek için onu yemeniz gerekebilir. :)

Hannibal: I have to eat him. :):)
8.5/10

3x3

8.5/10
O Japon kadın zaten Hannibal'ın yeğeni değil mi? Ben öyle anladım. Hem Hannibal ile Will arasındaki geçmişteki konuşmaları gösterirken çocuğum yok ama kız kardeşimin çocuğu var tarzında bir şeyler söylüyordu.

Ben öyle bilmiyordum. :(

O Japon kadın zaten Hannibal'ın yeğeni değil mi? Ben öyle anladım. Hem Hannibal ile Will arasındaki geçmişteki konuşmaları gösterirken çocuğum yok ama kız kardeşimin çocuğu var tarzında bir şeyler söylüyordu.

Ben öyle bilmiyordum. :(
Yok, hiç çocuğum olmadı ama kız kardeşime babalık yaptım dedi. Hem kız kardeşinin nasıl çocuğu olacak? Çocukken yediler.

3x3
Tam uykuya yenik düşüyordum ki gözlerimi fal taşı misali açan o replik geldi: I have to eat him 😱
Hannibal'ın adamın kafasına bıçak sapladığı sahne güldürdü :D
Jack'ten kurtulamamış olmamız üzdü. :(
4. bölümden çok umutluyum :D

8/10

S03B03

Bence iyi bölümdü 2.bölüme göre[emoji106]

Will'in, Hannibal'ın evine gitmesi iyiydi.Hannibal da başlarda demişti.O japon kadın Hannibal'ın neysiydi anlamadım.
Hannibal Michae denen kızı yemiş anladiğim kadarıyla.
Hannibal sofrada buzlu çok güzel bir içecek yaptı, canım çekti valla[emoji23] Adamın kafasına geçirdiği bıcak adamı felç etti öldürmedi.[emoji23] Bizim sarişin afete sen öldürdün demesi ise kahkalara şenlikti[emoji23]
Aşk, maşk dediler hep konuşmalar arasında, sonra onu yemeye bağladı[emoji23]Evet Hannibal, Willi büyük bi aşkla yiyexcek[emoji57]
Jack sen de ölebilirdin hani.2 kişinin aşkına kara kedi misali girip 3'lü yapma zorla çekil aradan!

8/10

Edit:Dizi yeni sezon onayı alamamiş.Forumda konusu açıldı mı bilmiyorum. @sürgünüm @berkann @yatutarsa @DaNGeR UA [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26]

3x4

Her zamanki gibi güzel bir bölümdü. :)

Bay Verger ve Alana erospusunun yüzleri parçalandı, kemikleri kırıldı hala aklıllanmamışlar, Hannibal'ı öldürebileceklerini düşünüyorlar. :)

Bella'nın ölümü sonrası Hannibal'ın Jack'e yazdığı not, yakalanmasının önünü açacak bence.

Hannibal da zaten onu istiyor. Kovalamaca birazcık aksiyon artık o kişilik duvarını yıkıyor. Artık daha fazla saklanmayacak gibi. Sonrası Red Dragon mevzusu.

Sonuç olarak Hannibal'ın hapiste Anthony Hopkins halini görebiliriz. :)

8/10

@yatutarsa @Forumdash @berkann @Danger UA!

3x4

Ben bu bölüm sıkıldım. Hannibal da yoktu zaten. Ama buradan sonra kovalamaca başlar herhalde.

Chilton nasıl ölmez ya. O mermiye rağmen hala akıllanmamış koalisyon turu yapıyor.

Alana ne pislik bir kadın ya. Ulan geçen sezon Will'i suçluyordun. Şimdi ne hakla intikam arıyorsun?

Verger'ı oynayan adam değişmiş. Michael Pitt daha iyiydi ama bu da fena değil.

6/10

Jack'i canlandıran Laurence Fishburne ile Bella'yı canlandıran Gina Torres, gerçek hayatta da evliymiş. :)

CImpjkSWcAAT4uu.jpg

3x4
Yine güzel bir bölümdü
Chilton nasıl ölmemiş ya :D Yüzünün düzeltilmemiş hali kötüydü baya.s
8/10

S03B05

Bu bölüm geçen sıkıcı bölümlere inat harkülade bölümdü[emoji16]

Jack, Hannibal sahneleri diziyi kendine getirdi.
Hannibal yine kaçtı[emoji16]

Şu italyan polisin de bağırsaklarının dökülmesi üfff [emoji40] [emoji33]

En sevdiğim ağır çekim geöişlerinden bu sezon beni soğutan Hannibal yapımcı emmilerime sitem dolu selamlarımı iletirken, nolur abd yapımları Avrupaya ayak basmasın.Çok sıkıcı geçiyor bölümler.Missing 1, Penny Dreadful 2 Hannibal 3 oldu malasef[emoji26]

8.5/10

3x5

Bu bölüm sezonun en iyi bölümüydü. Görüntü yönetmenine helal olsun müthiş iş çıkarıyorlar ama neredeyse her sahneyi böyle çekecekler. Geçen sezonlarda bu kadar abartı yoktu yanlış hatırlamıyorsam? Yani sırf beğeniliyor diye de en ufak sahneyi bile 5 dakikaya yayıyorlar.
Bence bu biraz bu sezondaki senaryo zayıflığını da gösteriyor.

Hannibal Jack sahnesi güzeldi. Ama Hannibal bunu yanına bırakmaz. Pazzi zaten gidiciydi aynı filmdeki gibi gitti.

Çinli kız Will'i trenden niye attı acaba? Bence Will'den korktuğu için.

8.5/10

3x6

İşte bu bölüm çok iyiydi. Son 2 bölüm çıkış var.

Tam Hannibal usta Will'den beyin sote yapacaktı ki bir anda Verger'ın çiftliğinde buldular kendilerini. Nasıl geldiler acaba oraya?

Bu arada Alana yine kevaşeliğe devam ediyor.:)

9/10

3x5
İlk beş bölüm içinde en iyi bölümdü
Hannibal'ın bağırsakları çıkardığı sahne harikaydı.
Jack çok beceriksiz bir türlü öldüremiyor Hannibal'ı :( Bu bölüm de elinden kaçırdıysa daha hiçbir şey yapamaz.
Diziden slow motion'ları çıkarsak süresi yarı yarıya azalır herhalde :F
9/10

3x6
Sıkıldım biraz bu bölüm ama sonları çok iyiydi
Allah'ım neler oluyor :D Tam Hannibal, Wil'i ezmeye başlamıştı ki bir anda kendilerini Mason'ın yanında buldular? (b)
8/10