NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

Yaaa, sen bırak diziyi.
@OzaN

10/10 da verebilirdim ama ben ama daha iyi bölümleri vardı. Sanırım; (OzaN okuma.)

Hannibal ilk kez bu kadar aktif görüldüğü için bu 10'lar.

Neyse ben izlemeye başlayım tekrar da bölümlerin ortalamasını düşüreyim.
@berkann
En az 7-8 verirsin bu sezon.
Gerçi ilk bölümü beğenmemiştin.

Aynen, @Forumdash
O el tutuşma anını göremedik. Ama eğer el tutuşmuşlarsa, planlıydı. Tutuşmamışlarsa dediğin gibidir.

O kadın hep öyle bakıyor.

Son düzenleme:
aha izlediysen artık sebeplerini yazayım

dizide istediğim hiç bişey olmadı abigail i çok sevmiştim iki kere öldürdüler , ordan iki puan gitti , ben hannibalin değilde will in başarılı olmasından yanaydım ordanda iki puan gitti, bölüm başlarken ilk 20 dakikadaki saçma ve sıkıcı sohbetten dolayıda 2 puan gitti kaldı 4 puan bende 4 puan verdim zaten

Çok saçma bir bakış açısı bence.
Dizi beklediğin gibi gitmedi diye puan kırman. Ben de Will'ciyim ama tutup da Hannibal'ı öldüremezler. Abigail konusuna gelince ise, dizi seni onun öldüğüne inandırmış ve hiç beklemediğin bir anda karşına çıkarmış. Takdir edilecek bir şey bu.

Baştaki konuşmalar sıkıcı diyebilirsin, ama saçma değildi. Son 20 dakikaya hazırlanılıyordu o konuşmalarla.

yorumlara saygımız var
aynı saygıyı karşıdanda bekleriz ?

sen 10 verebiliyorsan bende 1 verebilirim senin için saçma olan benim için çok mantıklı olabilir?

pc ye geceyim alintiyi foooklar goturuyor: F

by Tapatalk

yorumlara saygımız var
aynı saygıyı karşıdanda bekleriz ?

sen 10 verebiliyorsan bende 1 verebilirim senin için saçma olan benim için çok mantıklı olabilir?

Saygım olduğu kadar, saçma deme hakkım da var. Kötü puan vermeni değil, puan kırma sebeplerini saçma buldum.

Yazdiğim cevabı okuyabilmildin mi
Düzeltemedim de😕 Bu arada şu müziği buldun mu???

Alana'nın camdan düştüğü andaki çalan müziği???

Neyse ben izlemeye başlayım tekrar da bölümlerin ortalamasını düşüreyim.
@berkann
Sana cevap klavyenin otomatiğine rast gelmiş

İzle izle de sırf bölüm düşssün diye az verme
En kötü bölümü bile @berkann'ın demesi gibi 7'dir bu sezon bence çok iyiydi

@sürgünüm sen izlemedin mi???

Hayır, okuyamadım. @Forumdash

O müzik ekşi'de yazıyordu ama unuttum.. Oraya bakabilirsin.

Filmlerden fırsat bulup izleyemedim,şimdi başlıyorum izlemeye

Maalasef
Diziyi izle sana müzik aratıcam zahmet olmazsa
Benim servisimde 20'ye yakın üniversite öğrencisi var sabahtan akşama kadar başımda yabancı müzik dinliyorlar kulağım ordan aşina yabancı müziklere az çok hepsini tanırım.Forumda da ilgilenen olsa konularının açmak isterim ama kimse yorum yapmıyor.