Emre Ozansoy
Moderatör
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.
Oy vermediğini görünce şansımı deneyeyim dedim.
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.
İlk Pp ben yaptım ama sonrakiler benden beter çıktılarEmre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.
@serhatt oylama yapmamıştım. Gönlünden geçene oy ver
İlk Pp ben yaptım ama sonrakiler benden beter çıktılar@xdragxx ve @Emre Ozansoy çalışırken ben bu modda takip edeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 83954
Değildir herhalde ama dikkatli olalımOy için etiketlemek yasak değil di mi?
Değildir herhalde ama dikkatli olalımRakibe oy kazandırmak istemeyiz
31 Mayıs'ta bitiyor anketAklımda biri var, ama pek emin değilim.
Yasak olabilir. Bir ara konuşuldu öyleOy için etiketlemek yasak değil değil mi?
Direkt oy ver demiyoruz zaten ya senden umutluyuz diyoruzYasak olabilir. Bir ara konuşuldu öyleBen serhatt'ı etiketlerlen şuna oy ver demedimavatarımız rengimizi belli ediyor zaten@xdragxx
Yasak olabilir. Bir ara konuşuldu öyleBen serhatt'ı etiketlerlen şuna oy ver demedimavatarımız rengimizi belli ediyor zaten@xdragxx
31 Mayıs'ta bitiyor anketBaktın zor duruma düştük kullan kozunu
Pekiİki filmi karşılaştırırsak
Titanic'in başarıları
+Doksanlarda henüz 1 milyar hasılatı geçen bir film bile yokken titanic'in 2 milyar dolardan fazla gişe yapıp en yakın rakiplerini bile 3'e katlayarak rekor kırması
+Sadece Dünya'da değil, Türkiye gibi sinemada yabancı film izleme alışkanlığı düşük bir ülkede 3 milyon izlenmeye ulaşarak yine gişe rekoru kırması. (4 yıl boyunca zirvede kalmış)
+14 dalda Oscar adayı olup 11 Oscar kazanarak yine Oscar'da da rekor kırması
+Oscar haricinde de 113 ödül, 83 adaylık kazanması (Muhtemelen 2000 öncesi en çok ödül kazanan filmlerdir)
+200 milyon dolar gibi devasa bir bütçeyle çekilerek en pahalı film ünvanına sahip olması -bu başarı sayılmaz ama sonuçta filmin kalitesini gösterir-
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, dahası da vardır elbet
Hababam Sınıfı'nın başarıları
-40 sene sonra bile hala televizyonlarda gösterilmesi
Başka yok
Kabullenmiyorum ama bu yarışı. 2 tane 0 oyu olan üye oy kullanmış. Ben de 10 tane arkadaş getireyim üye yapayım garanti olsun diye kazansın böyle yarış olmaz.
İki filmi karşılaştırırsak
Titanic'in başarıları
+Doksanlarda henüz 1 milyar hasılatı geçen bir film bile yokken titanic'in 2 milyar dolardan fazla gişe yapıp en yakın rakiplerini bile 3'e katlayarak rekor kırması
+Sadece Dünya'da değil, Türkiye gibi sinemada yabancı film izleme alışkanlığı düşük bir ülkede 3 milyon izlenmeye ulaşarak yine gişe rekoru kırması. (4 yıl boyunca zirvede kalmış)
+14 dalda Oscar adayı olup 11 Oscar kazanarak yine Oscar'da da rekor kırması
+Oscar haricinde de 113 ödül, 83 adaylık kazanması (Muhtemelen 2000 öncesi en çok ödül kazanan filmdir)
+200 milyon dolar gibi devasa bir bütçeyle çekilerek en pahalı film ünvanına sahip olması -bu başarı sayılmaz ama sonuçta filmin kalitesini gösterir-
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, dahası da vardır elbet
Hababam Sınıfı'nın başarıları
-40 sene sonra bile hala televizyonlarda gösterilmesi
Başka yok
Kesinlikle. Eğer 1-2 oyla kaybedersek yarışmayı tanımayacağım.Yeni üyelerin kullandıkları oylar sayılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?