2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@serhatt oylama yapmamıştım. Gönlünden geçene oy ver :bhr:
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim. :F
İlk Pp ben yaptım ama sonrakiler benden beter çıktılar :F @xdragxx ve @Emre Ozansoy çalışırken ben bu modda takip edeceğim :A
tenor.gif

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İki filmi karşılaştırırsak :A
Titanic'in başarıları
+Doksanlarda henüz 1 milyar hasılatı geçen bir film bile yokken titanic'in 2 milyar dolardan fazla gişe yapıp en yakın rakiplerini bile 3'e katlayarak rekor kırması
+Sadece Dünya'da değil, Türkiye gibi sinemada yabancı film izleme alışkanlığı düşük bir ülkede 3 milyon izlenmeye ulaşarak yine gişe rekoru kırması. (4 yıl boyunca zirvede kalmış)
+14 dalda Oscar adayı olup 11 Oscar kazanarak yine Oscar'da da rekor kırması
+Oscar haricinde de 113 ödül, 83 adaylık kazanması (Muhtemelen 2000 öncesi en çok ödül kazanan filmdir)
+200 milyon dolar gibi devasa bir bütçeyle çekilerek en pahalı film ünvanına sahip olması -bu başarı sayılmaz ama sonuçta filmin kalitesini gösterir-
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, dahası da vardır elbet :A
Hababam Sınıfı'nın başarıları
-40 sene sonra bile hala televizyonlarda gösterilmesi
Başka yok :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Kabullenmiyorum ama bu yarışı. 2 tane 0 oyu olan üye oy kullanmış. Ben de 10 tane arkadaş getireyim üye yapayım garanti olsun diye kazansın böyle yarış olmaz.

Titanic'in başarıları
+Doksanlarda henüz 1 milyar hasılatı geçen bir film bile yokken titanic'in 2 milyar dolardan fazla gişe yapıp en yakın rakiplerini bile 3'e katlayarak rekor kırması
+Sadece Dünya'da değil, Türkiye gibi sinemada yabancı film izleme alışkanlığı düşük bir ülkede 3 milyon izlenmeye ulaşarak yine gişe rekoru kırması. (4 yıl boyunca zirvede kalmış)
+Oscar haricinde de 113 ödül, 83 adaylık kazanması (Muhtemelen 2000 öncesi en çok ödül kazanan filmlerdir)
+200 milyon dolar gibi devasa bir bütçeyle çekilerek en pahalı film ünvanına sahip olması -bu başarı sayılmaz ama sonuçta filmin kalitesini gösterir-
Peki :A

Titanic'in başarıları
+Oscar haricinde de 113 ödül, 83 adaylık kazanması (Muhtemelen 2000 öncesi en çok ödül kazanan filmdir)

EYPthzTX0AA_BAB

Ya çirkefe yatmak istemiyorum ama böyle bir oylama olmaz @The_Erinch 0 mesaj sayısı olan kişinin oy kullandığı anketle forumun en favori filmi seçilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961