Galiba yeni nesil Hababam sandılar Yeni nesil değil Kemal Sunal'lı Hababam arkadaşlarKaç kere izlenmesine rağmen, yayınlandığında tekrar izlenen ve izledikçe sıkmayan bir Türk filminin bu kadar düşük oy alması cidden üzücü...
Galiba yeni nesil Hababam sandılar Yeni nesil değil Kemal Sunal'lı Hababam arkadaşlarKaç kere izlenmesine rağmen, yayınlandığında tekrar izlenen ve izledikçe sıkmayan bir Türk filminin bu kadar düşük oy alması cidden üzücü...
Doğru gelmiyor bu banaTutamıyorum kendimi artık finale geldik
Finale geldik olsun o kadar@xdragxx Gene Spoilerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Galiba yeni nesil Hababam sandılar Yeni nesil değil Kemal Sunal'lı Hababam arkadaşlar
Haydi beni benle vurdun 🤪Finale geldik olsun o kadar
Emre etiketledi Ama iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorumBeso'yu sonradan eklediğin için gitmez bildirim editlemdimi o güç yok oluyor
Geçen durum güncellemesindeki isyanı sonrasında besalet nickli arkadası eklerken tedirgin oluyorum bendeEmre etiketledi Ama iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum
Beso iyidir de biraz agresif son günlerdeGeçen durum güncellemesindeki isyanı sonrasında besalet nickli arkadası eklerken tedirgin oluyorum bende
O kadar sinerjiye en az 2 oy çıkartırız diyordum üzüldüm
Haydaaaaaaaa doruuuuuuuuuuuuTürk sinemasının ve televizyonun usta oyuncusu Perran Kutman'ın oynadığı seriye oy vermeye ne dersin? @mrt-06
Haydaaaaaaaa doruuuuuuuuuuuu
Çıkışını yaptığı film Hababam Tabii ki ilk serisi kadar olmasa da yeni serideki en iyi karakterlerdendi @mrt-06 burdan gidip Titanic'e oy verirse Perran Kutman fanlığını tanımam artık sori
Teşekkürler @mrt-06
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.Beso'yu sonradan eklediğin için gitmez bildirim editlemdimi o güç yok oluyor