Galiba yeni nesil Hababam sandılarKaç kere izlenmesine rağmen, yayınlandığında tekrar izlenen ve izledikçe sıkmayan bir Türk filminin bu kadar düşük oy alması cidden üzücü...![]()
Galiba yeni nesil Hababam sandılarKaç kere izlenmesine rağmen, yayınlandığında tekrar izlenen ve izledikçe sıkmayan bir Türk filminin bu kadar düşük oy alması cidden üzücü...![]()
Doğru gelmiyor bu banaTutamıyorum kendimi artık finale geldik![]()
Finale geldik olsun o kadar@xdragxx Gene Spoilerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Galiba yeni nesil Hababam sandılarYeni nesil değil Kemal Sunal'lı Hababam arkadaşlar
![]()
Haydi beni benle vurdun 🤪Finale geldik olsun o kadar![]()
Emre etiketlediBeso'yu sonradan eklediğin için gitmez bildirimeditlemdimi o güç yok oluyor
![]()
Geçen durum güncellemesindeki isyanı sonrasında besalet nickli arkadası eklerken tedirgin oluyorum bendeEmre etiketlediAma iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum
![]()
Beso iyidir de biraz agresif son günlerdeGeçen durum güncellemesindeki isyanı sonrasında besalet nickli arkadası eklerken tedirgin oluyorum bende![]()
O kadar sinerjiye en az 2 oy çıkartırız diyordum üzüldüm![]()
Haydaaaaaaaa doruuuuuuuuuuuuTürk sinemasının ve televizyonun usta oyuncusu Perran Kutman'ın oynadığı seriye oy vermeye ne dersin? @mrt-06
Haydaaaaaaaa doruuuuuuuuuuuu
![]()
Çıkışını yaptığı film HababamTabii ki ilk serisi kadar olmasa da yeni serideki en iyi karakterlerdendi
@mrt-06 burdan gidip Titanic'e oy verirse Perran Kutman fanlığını tanımam artık sori
![]()
Teşekkürler @mrt-06![]()
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.Beso'yu sonradan eklediğin için gitmez bildirimeditlemdimi o güç yok oluyor
![]()