2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç kere izlenmesine rağmen, yayınlandığında tekrar izlenen ve izledikçe sıkmayan bir Türk filminin bu kadar düşük oy alması cidden üzücü... :T
Galiba yeni nesil Hababam sandılar :A Yeni nesil değil Kemal Sunal'lı Hababam arkadaşlar :A

@takas Gel şu yabancı filmlerin egemenliğini yıkalım :A @BesaleT Beso senden korkuyorum ya sen Titanic de diyebilirsin ama eski günlerin hatrına Hababam diyeceğini düşünüyorum :A
Beso'yu sonradan eklediğin için gitmez bildirim :A editlemdimi o güç yok oluyor :A

Türk sinemasının ve televizyonun usta oyuncusu Perran Kutman'ın oynadığı seriye oy vermeye ne dersin? @mrt-06
Haydaaaaaaaa doruuuuuuuuuuuu :A

Hababam37.jpg

Çıkışını yaptığı film Hababam :A Tabii ki ilk serisi kadar olmasa da yeni serideki en iyi karakterlerdendi :D @mrt-06 burdan gidip Titanic'e oy verirse Perran Kutman fanlığını tanımam artık sori :A

Haydaaaaaaaa doruuuuuuuuuuuu :A

Hababam37.jpg

Çıkışını yaptığı film Hababam :A Tabii ki ilk serisi kadar olmasa da yeni serideki en iyi karakterlerdendi :D @mrt-06 burdan gidip Titanic'e oy verirse Perran Kutman fanlığını tanımam artık sori :A
Beso'yu sonradan eklediğin için gitmez bildirim :A editlemdimi o güç yok oluyor :A
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...