Emre Ozansoy
Moderatör
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.![]()
Oy vermediğini görünce şansımı deneyeyim dedim.
Emre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.![]()
İlk Pp ben yaptım ama sonrakiler benden beter çıktılarEmre yumuşak yerimden vurdu direkt verdim.![]()
@serhatt oylama yapmamıştım. Gönlünden geçene oy ver
İlk Pp ben yaptım ama sonrakiler benden beter çıktılar@xdragxx ve @Emre Ozansoy çalışırken ben bu modda takip edeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 83954
Değildir herhalde ama dikkatli olalımOy için etiketlemek yasak değil di mi?![]()
Değildir herhalde ama dikkatli olalımRakibe oy kazandırmak istemeyiz
![]()
31 Mayıs'ta bitiyor anketAklımda biri var, ama pek emin değilim.![]()
Yasak olabilir. Bir ara konuşuldu öyleOy için etiketlemek yasak değil değil mi?![]()
Direkt oy ver demiyoruz zaten ya senden umutluyuz diyoruzYasak olabilir. Bir ara konuşuldu öyleBen serhatt'ı etiketlerlen şuna oy ver demedim
avatarımız rengimizi belli ediyor zaten
@xdragxx
Yasak olabilir. Bir ara konuşuldu öyleBen serhatt'ı etiketlerlen şuna oy ver demedim
avatarımız rengimizi belli ediyor zaten
@xdragxx
31 Mayıs'ta bitiyor anketBaktın zor duruma düştük kullan kozunu
![]()
Pekiİki filmi karşılaştırırsak
Titanic'in başarıları
+Doksanlarda henüz 1 milyar hasılatı geçen bir film bile yokken titanic'in 2 milyar dolardan fazla gişe yapıp en yakın rakiplerini bile 3'e katlayarak rekor kırması
+Sadece Dünya'da değil, Türkiye gibi sinemada yabancı film izleme alışkanlığı düşük bir ülkede 3 milyon izlenmeye ulaşarak yine gişe rekoru kırması. (4 yıl boyunca zirvede kalmış)
+14 dalda Oscar adayı olup 11 Oscar kazanarak yine Oscar'da da rekor kırması
+Oscar haricinde de 113 ödül, 83 adaylık kazanması (Muhtemelen 2000 öncesi en çok ödül kazanan filmlerdir)
+200 milyon dolar gibi devasa bir bütçeyle çekilerek en pahalı film ünvanına sahip olması -bu başarı sayılmaz ama sonuçta filmin kalitesini gösterir-
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, dahası da vardır elbet
Hababam Sınıfı'nın başarıları
-40 sene sonra bile hala televizyonlarda gösterilmesi
Başka yok![]()
Kabullenmiyorum ama bu yarışı. 2 tane 0 oyu olan üye oy kullanmış. Ben de 10 tane arkadaş getireyim üye yapayım garanti olsun diye kazansın böyle yarış olmaz.
İki filmi karşılaştırırsak
Titanic'in başarıları
+Doksanlarda henüz 1 milyar hasılatı geçen bir film bile yokken titanic'in 2 milyar dolardan fazla gişe yapıp en yakın rakiplerini bile 3'e katlayarak rekor kırması
+Sadece Dünya'da değil, Türkiye gibi sinemada yabancı film izleme alışkanlığı düşük bir ülkede 3 milyon izlenmeye ulaşarak yine gişe rekoru kırması. (4 yıl boyunca zirvede kalmış)
+14 dalda Oscar adayı olup 11 Oscar kazanarak yine Oscar'da da rekor kırması
+Oscar haricinde de 113 ödül, 83 adaylık kazanması (Muhtemelen 2000 öncesi en çok ödül kazanan filmdir)
+200 milyon dolar gibi devasa bir bütçeyle çekilerek en pahalı film ünvanına sahip olması -bu başarı sayılmaz ama sonuçta filmin kalitesini gösterir-
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, dahası da vardır elbet
Hababam Sınıfı'nın başarıları
-40 sene sonra bile hala televizyonlarda gösterilmesi
Başka yok![]()
Kesinlikle. Eğer 1-2 oyla kaybedersek yarışmayı tanımayacağım.Yeni üyelerin kullandıkları oylar sayılmamalı.