2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylama bitmiş. 7 oy fark var. Benim etiket yaptığım herkes Hababam demiş.

Reactions: Harunnn60
Ahahahahahhaa 0 mesajlı 2 üye Titanic dedi Hababam Sınıfı değil
Olaya Titanik gözüyle bakmıyorum her iki seçeneği incele fake hesaplar bariz belli, fake olmadı diyelim hiç girmeyen üyeler oy vereceği tutmuş.

Hababam da kazanırsa sevinirim derdim fake hesapların oy vermesi.

Olaya Titanik gözüyle bakmıyorum her iki seçeneği incele fake hesaplar bariz belli, fake olmadı diyelim hiç girmeyen üyeler oy vereceği tutmuş.

Hababam da kazanırsa sevinirim derdim fake hesapların oy vermesi.
Hababam diyenler yine az da olsa yorum yazmışlar
Titanic diyenlerin 2'si 0 mesaj+1-2 günlük üyeler

Forumda her şey bir şekilde aşılmaya çalışıldı ama yok bu oy konusu sıfır maalesef. 50 sene de geçse adını sanını bilmediğimiz xxx üye gelip o gün oy kullanacak. Allahın emri.

Reactions: sokak sanati
Hababam diyenler yine az da olsa yorum yazmışlar
Titanic diyenlerin 2'si 0 mesaj+1-2 günlük üyeler

Fake hesaplar dediği zaten Titanik'e oy verenler. Hababam'a oy verenleri kast etmiyor ki? Perşembe günü üye olup dün üye olup bugün oy verenlerden bahsediyor. Çok benimsedin yarışmayı o yüzden baya alıngansın. İyi bi şey demiş @Harunnn60

@xdragxx 'A ödül verelim bence ilk tefa gülümsediğini görüyoruz.

Ya tam tersi olsaydı? Çıldırmıştın bence.
Genel olarak forumda etkinlikten sonra üye olan üyelerin oyları sayılmaz
Hababam Sınıfı'nda öyle bir durum yok Hs'ye oy veren fazla tanınmamış 2 üye de 18 şubat ve 25 martta üye olmuş üyeler.
Ama Titanic'e oy veren 2 üyeye bakarsan geçen hafta perşembe ve bugün üye olan 2 üye var.

Ben Titanic savunucu değilim zaten sen onu bırak.
Titanic fake üyelerle öne geçseydi sen yine sessiz kalır mıydın onu söyle.

Senin 7 oy fark olmuş benim etiketlediğim herkes Hababam'a oy verdi mesajının üstüne öyle diyince yanlış bir algıya kapıldığını sandım sadece

@xdragxx 'A ödül verelim bence ilk tefa gülümsediğini görüyoruz.

Koronadan dolayı çok görünüyor. O yüzden sen alışık değilsin ama eskiden de böyleydi. Draq ve Besalet o soğuk ve katı yönetimin en gülen yüzleriydiler. Arslan bey EmreemreU ve darksall yakamoz asi yönetiminde yine en güleç besalet ve draqdı

Yok ben 10 kez dedim ben somurtkan değildim yanlış hatırlıyorsun diye hala sen somurtkandın, emoji kullanmazdın diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...