2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışma hala devam ediyor rehavet yok :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ahahahahahhaa 0 mesajlı 2 üye Titanic dedi Hababam Sınıfı değil :A
Olaya Titanik gözüyle bakmıyorum her iki seçeneği incele fake hesaplar bariz belli, fake olmadı diyelim hiç girmeyen üyeler oy vereceği tutmuş. :A

Hababam da kazanırsa sevinirim derdim fake hesapların oy vermesi.:A

Olaya Titanik gözüyle bakmıyorum her iki seçeneği incele fake hesaplar bariz belli, fake olmadı diyelim hiç girmeyen üyeler oy vereceği tutmuş. :A

Hababam da kazanırsa sevinirim derdim fake hesapların oy vermesi.:A
Hababam diyenler yine az da olsa yorum yazmışlar :A Titanic diyenlerin 2'si 0 mesaj+1-2 günlük üyeler :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Olsun. Onlar olmasa Titanik hepten rezil olacakmış.:A
Ama şu yarışmalara bu kadar anlam yüklenmese keşke. Son 3-4 yıldır bu oluyor. Fake hesaplar açıp etkinliklere gölge düşüyor. Keşke hiç yapılmasa.:(
Forumda her şey bir şekilde aşılmaya çalışıldı ama yok bu oy konusu sıfır maalesef. 50 sene de geçse adını sanını bilmediğimiz xxx üye gelip o gün oy kullanacak. Allahın emri.:A :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Hababam diyenler yine az da olsa yorum yazmışlar :A Titanic diyenlerin 2'si 0 mesaj+1-2 günlük üyeler :A

Fake hesaplar dediği zaten Titanik'e oy verenler. Hababam'a oy verenleri kast etmiyor ki? Perşembe günü üye olup dün üye olup bugün oy verenlerden bahsediyor. Çok benimsedin yarışmayı o yüzden baya alıngansın. İyi bi şey demiş @Harunnn60 :A

• Güldürdün
Fake hesaplar dediği zaten Titanik'e oy verenler. Hababam'a oy verenleri kast etmiyor ki? Perşembe günü üye olup dün üye olup bugün oy verenlerden bahsediyor. Çok benimsedin yarışmayı o yüzden baya alıngansın. İyi bi şey demiş @Harunnn60 :A

@xdragxx 'A ödül verelim bence ilk tefa gülümsediğini görüyoruz. :A

• Güldürdün
Ya tam tersi olsaydı? Çıldırmıştın bence. :A
Genel olarak forumda etkinlikten sonra üye olan üyelerin oyları sayılmaz :D Hababam Sınıfı'nda öyle bir durum yok Hs'ye oy veren fazla tanınmamış 2 üye de 18 şubat ve 25 martta üye olmuş üyeler.
Ama Titanic'e oy veren 2 üyeye bakarsan geçen hafta perşembe ve bugün üye olan 2 üye var. :A

• Güldürdün
Genel olarak forumda etkinlikten sonra üye olan üyelerin oyları sayılmaz :D Hababam Sınıfı'nda öyle bir durum yok Hs'ye oy veren fazla tanınmamış 2 üye de 18 şubat ve 25 martta üye olmuş üyeler.
Ama Titanic'e oy veren 2 üyeye bakarsan geçen hafta perşembe ve bugün üye olan 2 üye var. :A
Ben Titanic savunucu değilim zaten sen onu bırak. :F Titanic fake üyelerle öne geçseydi sen yine sessiz kalır mıydın onu söyle. :A

Senin 7 oy fark olmuş benim etiketlediğim herkes Hababam'a oy verdi mesajının üstüne öyle diyince yanlış bir algıya kapıldığını sandım sadece :D

• Beğendim
@xdragxx 'A ödül verelim bence ilk tefa gülümsediğini görüyoruz. :A

Koronadan dolayı çok görünüyor. O yüzden sen alışık değilsin ama eskiden de böyleydi. Draq ve Besalet o soğuk ve katı yönetimin en gülen yüzleriydiler. Arslan bey EmreemreU ve darksall yakamoz asi yönetiminde yine en güleç besalet ve draqdı:A

• Güldürdün
Koronadan dolayı çok görünüyor. O yüzden sen alışık değilsin ama eskiden de böyleydi. Draq ve Besalet o soğuk ve katı yönetimin en gülen yüzleriydiler. Arslan bey EmreemreU ve darksall yakamoz asi yönetiminde yine en güleç besalet ve darksaaldı:A
Yok ben 10 kez dedim ben somurtkan değildim yanlış hatırlıyorsun diye hala sen somurtkandın, emoji kullanmazdın diyor :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...