2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koronadan dolayı çok görünüyor. O yüzden sen alışık değilsin ama eskiden de böyleydi. Draq ve Besalet o soğuk ve katı yönetimin en gülen yüzleriydiler. Arslan bey EmreemreU ve darksall yakamoz asi yönetiminde yine en güleç besalet ve darksaaldı:A
Evet haklısın valla. :A @xdragxx hakkını yemiyelim diğer isimlerin yanında senin adın komedi oyuncusu gibi kalmış.:A :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Evet haklısın valla. :A @xdragxx hakkını yemiyelim diğer isimlerin yanında senin adın komedi oyuncusu gibi kalmış.:A :A
Bak hala ironi yapıyo kötünün iyisi diyor şimdi de :A Haruncum sen eylül 2013'lüsün :D Ben 2011-2013 mayıs arası daha çok aktiftim :D Büyük ihtimal sen beni pek tanımıyorsun bak yine sokak sanatı 3-4 ayla da olsa tanımış somurtkan değildi diyor :A

Bak hala ironi yapıyo kötünün iyisi diyor şimdi de :A Haruncum sen eylül 2013'lüsün :D Ben 2011-2013 mayıs arası daha çok aktiftim :D Büyük ihtimal sen beni pek tanımıyorsun bak yine sokak sanatı 3-4 ayla da olsa tanımış somurtkan değildi diyor :A
Takılıyoruz ya. :A O kadar arkandan gelmeni bekledik 2014 de hakkımızı yeme. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yok ben 10 kez dedim ben somurtkan değildim yanlış hatırlıyorsun diye hala sen somurtkandın, emoji kullanmazdın diyor :A

Beren & Vadi çatışmasında bizi en çok koruyan iki isimdiniz. O yüzden ben alışığım ama @Harunnn60 O çatışma döneminin sonunda geldi o yüzden pek hatırlamıyor olabilir. Ben direk revan yakup ile olayın direkt içinde olduğum için net hatırlıyorum. En ılımlı yöneticiydiniz:A

Beren & Vadi çatışmasında bizi en çok koruyan iki isimdiniz. O yüzden ben alışığım ama @Harunnn60 O çatışma döneminin sonunda geldi o yüzden pek hatırlamıyor olabilir. Ben direk revan yakup ile olayın direkt içinde olduğum için net hatırlıyorum. En ılımlı yöneticiydiniz:A
Beren Vadi kapışmalarından günde abartısız 20-30 şikayet gelirdi :A

• Güldürdün
Evet ben sonuna gelmiştim benim geldiğim sene intikam 2.sezonuna başlamıştı ota reytinglerde çöktü zati o yüzden pek tartışma ortamı kalmamıştı:A

• Güldürdün
Beren Vadi kapışmalarından günde abartısız 20-30 şikayet gelirdi :A

Emre, Revan Yakup vs Takas ve ekibi . O keyifli kavgalar şimdi yok. Her gün haklılığımızı ispat etmek için dahada abartır ve yeni konular açardık. Sonunda darksall konuda temizlik yapmak için kilitler ve bir daha 1 hafta sonra falan açardı.:F

• Güldürdün
Revan Yakup vs Takas ve ekibi . O keyifli kavgalar şimdi yok. Her gün haklılığımızı ispat etmek için dahada abartır ve yeni konular açardık. Sonunda darksall konuda temizlik yapmak için kilitler ve bir daha 1 hafta sonra falan açardı.:F
Onu yapmasa 20-30 şikayet 40-50 olurdu çünkü :F Tartışmanın boyutu kavgaya varıyordu maalesef :A

• Güldürdün
Bende tam İntikam başlayınca gelmiştim. Tam tartışmaların göbeğinde.:A
Ben geldiğimde durulmuştu forum, biraz dizi senaryoları yaygındı herkes dizi yapıyordu. :A

Rahmetli de tartışmalarda vardı ve beyazsoy da var onları unuttmuşsun yada sildin kafanda bunlar beren vs vadi tartışması yapardı :F

• Güldürdün
Ben geldiğimde durulmuştu forum, biraz dizi senaryoları yaygındı herkes dizi yapıyordu. :A

Rahmetli de tartışmalarda vardı ve beyazsoy da var onları unuttmuşsun yada sildin kafanda bunlar beren vs vadi tartışması yapardı :F

Beyazsoy kafayı yedirtirdi insana ama benden çok Emre ile tartışırdı o. Hoş Emre melununun çene yetiştirmediği kimse yoktu ama.:A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Genel olarak forumda etkinlikten sonra üye olan üyelerin oyları sayılmaz :D Hababam Sınıfı'nda öyle bir durum yok Hs'ye oy veren fazla tanınmamış 2 üye de 18 şubat ve 25 martta üye olmuş üyeler.
Ama Titanic'e oy veren 2 üyeye bakarsan geçen hafta perşembe ve bugün üye olan 2 üye var. :A
Şubat ayında üye olan kişi bu arada 2017 yılının üyesi :A eski hesabını unutmuş galiba ve şimdi kontrol ettim eski hesabını devre dışı bırakmışlar.

Yarışma kesin olarak sonuçlandı diyebiliriz:Z

• İlginç
Onu yapmasa 20-30 şikayet 40-50 olurdu çünkü :F Tartışmanın boyutu kavgaya varıyordu maalesef :A

Çok zor dönemde yöneticilik yaptın ama en keyifli dönemde o dönemdi. Forum hep hareketliydi. Yöneticiliği çekici yapan şeyde oydu o dönem. Çok yoğundu orada neler oluyor merak ediliyordu. Sırf bu yüzden imrendiğim için yönetici olmuştum.:A

Şubat ayında üye olan kişi bu arada 2017 yılının üyesi :A eski hesabını unutmuş galiba ve şimdi kontrol ettim eski hesabını devre dışı bırakmışlar.

Yarışma kesin olarak sonuçlandı diyebiliriz:Z
İçimiz rahat ama rehavet asla :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok zor dönemde yöneticilik yaptın ama en keyifli dönemde o dönemdi. Forum hep hareketliydi. Yöneticiliği çekici yapan şeyde oydu o dönem. Çok yoğundu orada neler oluyor merak ediliyordu. Sırf bu yüzden imrendiğim için yönetici olmuştum.:A
Cezalar bölümü şimdi bomboş :A Bizim zamanımızda günde en az 10 ceza ya :A Şu anda 10 ceza herhalde 100 günde falan oluyo :D

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...