Fake hesaplar da batırmış ortalığı..Oylama bitmiş. 7 oy fark var. Benim etiket yaptığım herkes Hababam demiş.
Ahahahahahhaa 0 mesajlı 2 üye Titanic dedi Hababam Sınıfı değilFake hesaplar da batırmış ortalığı..
Fake hesaplar da batırmış ortalığı..
Olaya Titanik gözüyle bakmıyorum her iki seçeneği incele fake hesaplar bariz belli, fake olmadı diyelim hiç girmeyen üyeler oy vereceği tutmuş.Ahahahahahhaa 0 mesajlı 2 üye Titanic dedi Hababam Sınıfı değil
Hababam diyenler yine az da olsa yorum yazmışlar Titanic diyenlerin 2'si 0 mesaj+1-2 günlük üyelerOlaya Titanik gözüyle bakmıyorum her iki seçeneği incele fake hesaplar bariz belli, fake olmadı diyelim hiç girmeyen üyeler oy vereceği tutmuş.
Hababam da kazanırsa sevinirim derdim fake hesapların oy vermesi.
Forumda her şey bir şekilde aşılmaya çalışıldı ama yok bu oy konusu sıfır maalesef. 50 sene de geçse adını sanını bilmediğimiz xxx üye gelip o gün oy kullanacak. Allahın emri.Olsun. Onlar olmasa Titanik hepten rezil olacakmış.
Ama şu yarışmalara bu kadar anlam yüklenmese keşke. Son 3-4 yıldır bu oluyor. Fake hesaplar açıp etkinliklere gölge düşüyor. Keşke hiç yapılmasa.
Ya tam tersi olsaydı? Çıldırmıştın bence.Hababam diyenler yine az da olsa yorum yazmışlar Titanic diyenlerin 2'si 0 mesaj+1-2 günlük üyeler
Hababam diyenler yine az da olsa yorum yazmışlar Titanic diyenlerin 2'si 0 mesaj+1-2 günlük üyeler
Fake hesaplar dediği zaten Titanik'e oy verenler. Hababam'a oy verenleri kast etmiyor ki? Perşembe günü üye olup dün üye olup bugün oy verenlerden bahsediyor. Çok benimsedin yarışmayı o yüzden baya alıngansın. İyi bi şey demiş @Harunnn60
Genel olarak forumda etkinlikten sonra üye olan üyelerin oyları sayılmaz Hababam Sınıfı'nda öyle bir durum yok Hs'ye oy veren fazla tanınmamış 2 üye de 18 şubat ve 25 martta üye olmuş üyeler.Ya tam tersi olsaydı? Çıldırmıştın bence.
Ben Titanic savunucu değilim zaten sen onu bırak. Titanic fake üyelerle öne geçseydi sen yine sessiz kalır mıydın onu söyle.Genel olarak forumda etkinlikten sonra üye olan üyelerin oyları sayılmaz Hababam Sınıfı'nda öyle bir durum yok Hs'ye oy veren fazla tanınmamış 2 üye de 18 şubat ve 25 martta üye olmuş üyeler.
Ama Titanic'e oy veren 2 üyeye bakarsan geçen hafta perşembe ve bugün üye olan 2 üye var.
Senin 7 oy fark olmuş benim etiketlediğim herkes Hababam'a oy verdi mesajının üstüne öyle diyince yanlış bir algıya kapıldığını sandım sadeceFake hesaplar dediği zaten Titanik'e oy verenler. Hababam'a oy verenleri kast etmiyor ki? Perşembe günü üye olup dün üye olup bugün oy verenlerden bahsediyor. Çok benimsedin yarışmayı o yüzden baya alıngansın. İyi bi şey demiş @Harunnn60
Geçti ve ben bu 2 üyenin oyuyla Titanic kazanırsa bu yarışma şaibelidir dedim zaten konudaki mesajlara bakabilirsinBen Titanic savunucu değilim zaten sen onu bırak. Titanic fake üyelerle öne geçseydi sen yine sessiz kalır mıydın onu söyle.
Adalet konusu sadece bize yarayacaksa işler diyorsun yani..Geçti ve ben bu 2 üyenin oyuyla Titanic kazanırsa bu yarışma şaibelidir dedim zaten konudaki mesajlara bakabilirsin
İlk defa mı gülümsüyorum Geçen de konuştuk senle bence sen beni başka bir üyeyle karıştırıyorsun Ben suratı sirke satan biri ne gerçek hayatta ne de forumda olmadım@xdragxx 'A ödül verelim bence ilk tefa gülümsediğini görüyoruz.
Yoo bana göre etkinlikten sonra üye olmuş üyelerin oyları hala geçersiz sayılmalıAdalet konusu sadece bize yarayacaksa işler diyorsun yani..
@xdragxx 'A ödül verelim bence ilk tefa gülümsediğini görüyoruz.
Yok ben 10 kez dedim ben somurtkan değildim yanlış hatırlıyorsun diye hala sen somurtkandın, emoji kullanmazdın diyorKoronadan dolayı çok görünüyor. O yüzden sen alışık değilsin ama eskiden de böyleydi. Draq ve Besalet o soğuk ve katı yönetimin en gülen yüzleriydiler. Arslan bey EmreemreU ve darksall yakamoz asi yönetiminde yine en güleç besalet ve darksaaldı