Aaa o yıllarda İmam Hatip avantajlıydı biz bölüm gereği sayısal ders görmedik mesala lisede matamatik dersimiz yoktu bizi sayısaldan koydular sınava İmam Hatip ise Bilgisayar mühendisi olabiliyordu ama biz olamıyordukZaten normal şartlarda bi üni kazanman imkansız
Ona kendini göstermiş zaten beni hiç kaale almıyor
Açlıkta düşürmüyor enerjimi ama yemek dumanları arasında @S.G.A.T. gibi kafayı buluyorum son 1 saat kalaBugün modundası yine 😵
Aman iyi de olmuş boşver napıcaktın okuyupAaa o yıllarda İmam Hatip avantajlıydı biz bölüm gereği sayısal ders görmedik mesala lisede matamatik dersimiz yoktu bizi sayısaldan koydular sınava İmam Hatip ise Bilgisayar mühendisi olabiliyordu ama biz olamıyorduk
İmtihanın o da seninAçlıkta düşürmüyor enerjimi ama yemek dumanları arasında @S.G.A.T. gibi kafayı buluyorum son 1 saat kala
Aaa yine okuduk Üni en azından bitirdik diyoruz Bankada işe girebiliyordum mesala ama çaışmayı hiç düşünmedim gerçi bu forumu keşfetmeseydim işe girerdim sanırım bu forum ile birlikte tamamen buraya odaklandık 5.yılımıza girdik @Harunnn60 @mrt-06Aman iyi de olmuş boşver napıcaktın okuyup
5 yıldır hayatımdasınAaa yine okuduk Üni en azından bitirdik diyoruz Bankada işe girebiliyordum mesala ama çaışmayı hiç düşünmedim gerçi bu forumu keşfetmeseydim işe girerdim sanırım bu forum ile birlikte tamamen buraya odaklandık 5.yılımıza girdik @Harunnn60 @mrt-06
Benim okul bitti işe girmek istemiyorum burayı bırakıpAaa yine okuduk Üni en azından bitirdik diyoruz Bankada işe girebiliyordum mesala ama çaışmayı hiç düşünmedim gerçi bu forumu keşfetmeseydim işe girerdim sanırım bu forum ile birlikte tamamen buraya odaklandık 5.yılımıza girdik @Harunnn60 @mrt-06
Hayatında önemli tabi cnm iş yerinden girebilirsinBenim okul bitti işe girmek istemiyorum burayı bırakıp
Senden 3-4 ay sonra üye olmuştum ama benden sonra aktif olmaya başlamıştın hemen hemen aynı zamanlar diyebiliriz5 yıldır hayatımdasın
aaa o ayrı böyle keyfi girmek ayrı Aktifliğimi kaybederim işte o zamanHayatında önemli tabi cnm iş yerinden girebilirsin
Okul ne zaman bitiyordu senin Sen de benim gibi ev kızı moduna geç Baban baksın sen ev işiyle iliglenaaa o ayrı böyle keyfi girmek ayrı Aktifliğimi kaybederim işte o zaman
bugün bitti,sınavların hepsinden geçmişim,bizimkiler okul boyunca işe gir dediler ben istemedim okul bitti artık işe girmezsem çok kavga çıkarOkul ne zaman bitiyordu senin Sen de benim gibi ev kızı moduna geç Baban baksın sen ev işiyle iliglen
Aaa hayırlı olsun cnmbugün bitti,sınavların hepsinden geçmişim,bizimkiler okul boyunca işe gir dediler ben istemedim okul bitti artık işe girmezsem çok kavga çıkar
SAĞOL CANIMAaa hayırlı olsun cnm
Gündüzleri 2 saat gibi ilgilensen yeter forumla iş yerinden yapabilirsin gece zaten serbestsin
Ama biraz dinlenebilirsin okuldan hemen sonra iş olmaz az akfanı topla
Son baharda bakarsın yaz ayında az akfanı topla okul yeni bitti çünküSAĞOL CANIM
Eylül gibi sonbaharda falan iş bakarım artık,biraz dinlenmek hakkım
hala dinlenme aşamasında olduğun için çok şanslısınSon baharda bakarsın yaz ayında az akfanı topla okul yeni bitti çünkü
Ben dinlenme fırsatı bulamamıştım sezon içinde staj yapmadığım için diploma almak için okul bitince yazın staj yapmıştım sonra bitirince kaçış o kaçış dinleneyim dedim hala dinleniyorum
Ev Kızı seçme seçeneğim vardı ama senin yok gibihala dinlenme aşamasında olduğun için çok şanslısın
Kız olsaydım olurdu ama malesef yokEv Kızı seçme seçeneğim vardı ama senin yok gibi
destere de okulu bitirince ev kızı oldu mesalaKız olsaydım olurdu ama malesef yok