Çaılışıyordur o bencedestere de okulu bitirince ev kızı oldu mesala
Çaılışıyordur o bencedestere de okulu bitirince ev kızı oldu mesala
Aaa yok ayoll işi gücü askerliği yokÇaılışıyordur o bence
Mafyaya karıştı belki deAaa yok ayoll işi gücü askerliği yok
Ama karanlık işlerini bilmem o olabilir bak
@xemrexxx giriyordu bir ara Tapatalk ile.Benim telefon zaten 10 yıllıktı Amcams ayesinde akıllı telefona kavustum daha yeni
Ama bu Forum dışında öyle sosyal şeylerle alakam yok gerisi hep reel görüşmeler
@xemrexxx İle sadece 1 konuda anlaşıyoruz oda telefondan asla internet kullanmaz tek ortak noktamız bu
Telefonda bende yavaşlıyorum cidden.Aaa çok eskiden internet paketi soruyordu bana internetten foruma girmediğimi bilgisayar kadar rahat edemem demiştim oda aynısını diyip vazgeçmişti
Bilgisayardakı gibi rahat goy goy edemeyiz telefonda bizim hızımızı düşürür @xemrexxx
Aaa bir de biz durmadan yazıyoruz ve aynı anda 50 konuda bir den yazıyoruzTelefonda bende yavaşlıyorum cidden.
Bu arada ankete işaretleme yaptın demi ablacım.Aaa bir de biz durmadan yazıyoruz ve aynı anda 50 konuda bir den yazıyoruz
Yetişemeyiz çaptan düştünüz derler
LG dedim cnm Samsung açık ara yapmış ama dayanıklı telefon 10 yıl götürmüştü beniBu arada ankete işaretleme yaptın demi ablacım.
Ben de sık sık düşürürüm ama bu telefonumu düşürmüyorum artık çünkü bozulursa yenisini alamam. Hangi Samsung kullanmıştın?LG dedim cnm Samsung açık ara yapmış ama dayanıklı telefon 10 yıl götürmüştü beni
Balkondan tarlaya uçmuştu bir kaç kez
kutu gibi ufak telefondu şuBen de sık sık düşürürüm ama bu telefonumu düşürmüyorum artık çünkü bozulursa yenisini alamam. Hangi Samsung kullanmıştın?
@bazinga pardon. El alışkanlığı.Vaov 32 katılım olmuş, birde şu forumu kapatıyordun el altında kamuoyu yoklama sitesi resmen Türkiye'nin 4 bir yanından katılan deneklerle. Çoğu anket şirketinin denek ağı bu kadar geniş değil. @OzaN
5 yıldır hayatımdasın
5 yıldır aynı yaşta ve partneri yok maalesefAaa yine okuduk Üni en azından bitirdik diyoruz Bankada işe girebiliyordum mesala ama çaışmayı hiç düşünmedim gerçi bu forumu keşfetmeseydim işe girerdim sanırım bu forum ile birlikte tamamen buraya odaklandık 5.yılımıza girdik @Harunnn60 @mrt-06
Kız 2012 den beri aynı olduğumu söylerler.Hala liseye yeni geçceğimi düşünüyolarKıskanmayın ayoll siz yaşlanıyorsunuz diye @Harunnn60
Bana diyorsun bir de kendine bakKız 2012 den beri aynı olduğumu söylerler.Hala liseye yeni geçceğimi düşünüyolar
Ama yaşımı büyültüyorum ben senin gibi yapmıyorumBana diyorsun bir de kendine bak
Keşke sen de benim gibi olabilsen Elena Damon gibiAma yaşımı büyültüyorum ben senin gibi yapmıyorum