Senin gibi kimse olamaz ablam Senin kadar parlakçısını, yaşını küçülteni, sevimlisini görmedikKeşke sen de benim gibi olabilsen Elena Damon gibi
Senin gibi kimse olamaz ablam Senin kadar parlakçısını, yaşını küçülteni, sevimlisini görmedikKeşke sen de benim gibi olabilsen Elena Damon gibi
Aaa tşşk cnm Senide tekrar aktif görmek güzelSenin gibi kimse olamaz ablam Senin kadar parlakçısını, yaşını küçülteni, sevimlisini görmedik
Aktif sayılmam kız bugün giresim geldi forumda cinsellik azalmıştı @DarkLegenDAaa tşşk cnm Senide tekrar aktif görmek güzel
Ramazan gününümü buldunAktif sayılmam kız bugün giresim geldi forumda cinsellik azalmıştı @DarkLegenD
Biraz öyle oldu gibi Hatırlar mısın bilmem bi ara ramazanda erotik hikaye yazıyodum burda Çok günahkarım çoookRamazan gününümü buldun
Hhaha Aaa evet çoğu dizinde ben vardım zaten hatırlamazmıımBiraz öyle oldu gibi Hatırlar mısın bilmem bi ara ramazanda erotik hikaye yazıyodum burda Çok günahkarım çoook
Vampir Sırları 10. Bölümde falan kaldı en son 15 bin kişi okumuştu wattpadden kaldırdımHhaha Aaa evet çoğu dizinde ben vardım zaten hatırlamazmıım
Vampir Sırları Çğdemin Zoraki Evliliği vsyle
Aaa o zaten fenomen sanalda hayranlarım oluşmuş face alıp bana dizi oyuncusu gibi davranıyorlardı hayranınım diye paylaşmıştım bir araVampir Sırları 10. Bölümde falan kaldı en son 15 bin kişi okumuştu wattpadden kaldırdım
Bi de Seksi Dilenci var ya hani onu da baştan yazmaya karar verdim inşallah yazarım bi ilk bölümü duruyo wattpadde şu an
Avatar-karakter uyumu.Aktif sayılmam kız bugün giresim geldi forumda cinsellik azalmıştı @DarkLegenD
Doğum günümden beri iPhone 13 Pro kullanıyorum. S7 Edge'im bunu farketmiş olacak ki tam doğum günümde yeni telefona kavuşunca bozuldu maalesef.Samsung Galaxy S7 Edge kullanıyorum.
Tıpkı S3 gibi çürütene kadar kullanacağım.
BenXiaomi kullanmayan kaldı mı ya.