haklısın Bundesliga digi alınca İtalya Serie a yı da S Sport aldı.Ağusta yayıncı kanalın tanıtımları yapması bekleniyorBeklediğimiz haber geldi sonunda. Kaldı geriye resmi olarak siteden açıklanmasına. Binevi değiş tokuş yaptılar.
haklısın Bundesliga digi alınca İtalya Serie a yı da S Sport aldı.Ağusta yayıncı kanalın tanıtımları yapması bekleniyorBeklediğimiz haber geldi sonunda. Kaldı geriye resmi olarak siteden açıklanmasına. Binevi değiş tokuş yaptılar.
Bundesliga aslında iyiydi de, Bayern Münih dışında öne çıkan bir takım yoktu, var ama şampiyon olamıyorlar. Serie A'da ise fazlasıyla takım var, özellikle geçen sezon fazlasıyla rekabet doluydu. Bundesliga'yı dijitalde yayınlarlar diye düşünmüştüm bir an için ama öyle olmaz. S Sport'un arşivi, Plus'ı da baz alarak düşünürsek epeyce genişledi böylece.haklısın Bundesliga digi alınca İtalya Serie a yı da S Sport aldı.Ağusta yayıncı kanalın tanıtımları yapması bekleniyor
s sport plus kullanıcılar açısından iyi,İtalya Serie a da eklenince.bu arada Portekiz Ligi de bakalım s sport 2 den yayınlanır mı yoksa s sport plus tan mı tek yayınlanacakBundesliga aslında iyiydi de, Bayern Münih dışında öne çıkan bir takım yoktu, var ama şampiyon olamıyorlar. Serie A'da ise fazlasıyla takım var, özellikle geçen sezon fazlasıyla rekabet doluydu. Bundesliga'yı dijitalde yayınlarlar diye düşünmüştüm bir an için ama öyle olmaz. S Sport'un arşivi, Plus'ı da baz alarak düşünürsek epeyce genişledi böylece.
Diğer konuya taşıtalım en iyisi bu mesajları, bütün kanalla ilgili arşiv orada.s sport plus kullanıcılar açısından iyi,İtalya Serie a da eklenince.bu arada Portekiz Ligi de bakalım s sport 2 den yayınlanır mı yoksa s sport plus tan mı tek yayınlanacak
ben o konu diye biliyordumDiğer konuya taşıtalım en iyisi bu mesajları, bütün kanalla ilgili arşiv orada.
Orada paylaşmıştım S Sport sitesindeki bilgiyi. Portekiz Ligi büyük ihtimalle S Sport 2 ve Plus'ta yayınlanacak oradaki tanıtıma göre.
Yanlış konuda yazıyorduk, taşıtacaktım da, neyse dedim.ben o konu diye biliyordum
Yayınlanacak maçların özetlerini YouTube a eklemeyi ihmal etmesinler.
Portekiz Ligi de S Sport'ta!
Sporting Lizbon, Benfica ve Porto'nun 6, 7 ve 8 Ağustos'taki maçları, S Sport Plus'ta yayınlanacak görünüyor. S Sport 2'de de ekranlara gelecektir.
@Turkuazz, @12.Adam, @Tolstoyevski, @mesmeso, @The_Erinch, @bazinga, @MEnes, @MasacRE, @Sherlock.
Hemen haber veriyorum.Yayınlanacak maçların özetlerini YouTube a eklemeyi ihmal etmesinler.
S Sportun bu özelliğini seviyorum, malum kanalın Youtube hesabında pek yayınlanmıyor.Hemen haber veriyorum.
Genelde zaten özetleri de ekliyorlar.
Siteden izletmek istiyor, önceden de böyleydi. S Sport da istese böyle yapardı. Platformda direkt maçın tekrarını koyuyorlar, YouTube üzerinde de maçın özetini.S Sportun bu özelliğini seviyorum, malum kanalın Youtube hesabında pek yayınlanmıyor.
Bu sezon son kez ekrana gelecek.
Gelecek sezon da işte S Sport'a geçecek. Sosyal medyada duyurdular hemen, bu sezon diye sevinmiştim bir an için ama gelecek sezon için geçerli. Bir de TBL'yi alsalar iyi olurdu ama yayıncısı Tivibu Spor olacak sanırım yine.Bu sezon son kez ekrana gelecek.
Aynen, o da vardı. TBL'yi eklemişken, Euroleague'i eklemesek olmaz.@Araf , euroleague'in malum platformda bu sezon son sezonu dilersen ekleyebilirsiniz.