Koca kafalı @batuhankaralar yeter sana @MEnes ?ABelanı yanı dizi arkadaşını bulmussun ?A@MasacRE @Sherlock
Batuhan yakında satış işlemlerini gerçekleştirir ve EDHO’ya geri dönüş yapar. Tarzı o.
Koca kafalı @batuhankaralar yeter sana @MEnes ?ABelanı yanı dizi arkadaşını bulmussun ?A@MasacRE @Sherlock
Eşkiya Atv e inat yine alacak reytinglerini tanıtımını çok beğendim kısır döngüden çıkıyor gibiBatuhan yakında satış işlemlerini gerçekleştirir ve EDHO’ya geri dönüş yapar. Tarzı o.
Ben bir diziyi bu kadar övdükten sonra ve dizi de bu kadar MUAZZAM olduktan sonra ne @Sherlock yoldaşım ne de @MasacRE yoldaşım beni yalnız bırakır.Koca kafalı @batuhankaralar yeter sana @MEnes ?ABelanı yanı dizi arkadaşını bulmussun ?A@MasacRE @Sherlock
Daha kendin izlemiyorsun diziyi bana çamur atmaEşkiya Atv e inat yine alacak reytinglerini tanıtımını çok beğendim kısır döngüden çıkıyor gibi
Nerede izlemiyoruz bee 😱😱😱Daha kendin izlemiyorsun diziyi bana çamur atma ?A
3. bölümü de izledim, dizi müthiş gidiyor. Böyle devam ederse @batuhankaralar bile bırakamaz diziyi o derece iyi
Sen film izlemiyor muydun ne ara izledin tüm bölümleri 😱 Ben 3'ü izledim en son5. bölümü Televizyondan keyifle izledim. TRT'nin reklam kısmısa harika( son reklamdan sonra beklememek gerektiğini bilsem bile) Sıkılmadan izledim.
@Sherlock ikinci spoi kutusunu açabilirsin sen
4. bölümde ters köşe olduk ve kafada bir sürü sorular döndü. Dizideki her karakterin hikayeye bir bağlantısı oluyor. Boş kimse yok.
Bölümde en komik kısım : Bu arada kendisi Aşk ve Mavi filminden izlediğim oyuncu. Beni güldürmeye devam ediyorHalkanın başındaki Hümeyra nasıl olur, Kaan'ı bile bile zamanında hapishaneye omu yolladı, amaç onu korumak mı yoksa kendine asker olarak yetiştirmek mi? diye bin bir soru ama bu bölümde tam olmasada biraz birşeyleri anladık gibi. Halkanın başında değilde aslında aralarına sızmış gibi geldi bana çünkü Terzi hakkında bilgiye sahip değildi ve galiba başındaki kişi o hasta adam ve Hümeyra onun yerine geçip emirler veriyor ama tabi o adamında başında birileri vardır elbet.
Bahar Kaan'a yardım etmekle beni şaşırttı.
Müjgan bu bölümde devleşti. Babasının işlerini o yürütecektir.@denizz19 spoi kutusuna bak @serhatt
@MEnes @batuhankaralar @MasacRE @Sherlock @turkuazz @xemrexxx
Zamanla yarışıyorsunuz öyle bir filmde vardı bitmeden yetiş3. bölümü de izledim, dizi müthiş gidiyor. Böyle devam ederse @batuhankaralar bile bırakamaz diziyi o derece iyi
Mesajima tepki bırak beSen film izlemiyor muydun ne ara izledin tüm bölümleri 😱 Ben 3'ü izledim en son
Bu kadar kaliteli bir dizinin 4 reyting alması bile mucize Türkiye'deZamanla yarışıyorsunuz öyle bir filmde vardı bitmeden yetiş ?A
Ama reytinglerine baktım az önce Salı reyting yarışması için ve dizinin reytingide yeterliymiş 4@MEnes
Trt için yeterli ben 2 falan sanıyordumBu kadar kaliteli bir dizinin 4 reyting alması bile mucize Türkiye'de
Cevap yazdım işte ne yapacaksın tepkiyiMesajima tepki bırak be
Filmleri pazar günü bitirdim ben. Bunuda baştan izleyecektim (ilk iki bölüm zaten izlemiştim ama tekrar izleyecektim) ama @MEnes ile profilden yazıştık ve okadar beklentiye soktuki beni dayanamayıp 3 ve 4 te bakıp 5. bölüme yetiştim akşam
Hem artık telefonumu yormayacam. bundan sonra Çarpışma'da Halka'da Tv'den bakmaya çalışacağım
Şasırdınya, en azından ilginçi yapıştırCevap yazdım işte ne yapacaksın tepkiyiSpoilerı açmadan tepki verememİyi ben de 6. bölüme kadar yetişmiş olurum, ama TV'den izlemem, netten devam
Diriliş şişe şişe balon oldu, azıcık da bunu şişirsinler de rahat rahat izleyelim şu diziyi bitecek korkusu olmadan
Belki beğeneceğim mesajı? Kalsın o şimdi ben bölümleri tamamlayınca diziyle ilgili mesajları okuyacağımŞasırdınya, en azından ilginçi yapıştır
Kadirin dizisi ne reyting alıyor bilmiyorum ama kanalı satın almıs gibi reklamlarda o diziyi görüyorum sadeceDiriliş şişe şişe balon oldu, azıcık da bunu şişirsinler de rahat rahat izleyelim şu diziyi bitecek korkusu olmadan@xemrexxx @Sherlock @batuhankaralar
O da 4 civarı almış, çok farklı değil Halka'danKadirin dizisi ne reyting alıyor bilmiyorum ama kanalı satın almıs gibi reklamlarda o diziyi görüyorum sadece ?A
Çarşamba Ertuğrul ve özellikle gündüzleri Aileler yarışıyor izlerken her reklamda Kadirin dizisi tantılıyor ve ben bu Halkayı reklamda hiç görmedim neye benziyor bilmiyorumO da 4 civarı almış, çok farklı değil Halka'dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?