Çarpışma’da çok sevdiğim oyuncular ve önceki hemen hemen bütün işlerini izlediğim bir yönetmen vardı. O yüzden ilk bölümünden beri dikkatle takip ediyorum onu. Halka ise TRT’de başlayan ve pek dikkatimi çekmemiş bir işti. Siz de direkt birinci bölümü bekleyip başlamadınız zaten. Önce bu konuyu açıklamak istedim.
İzleme konusuna gelirsek, güncele -en azından yakın zamanda- gelme şansım pek gözükmüyor. Önce Oscar etkinliği, ardından vizelerim buna izin vermedi. Güncele yarın itibari ile gelme şansım yok yani, hatta haftaya bile olmayabilir çünkü vizelerim bu hafta sonuna kadar devam ediyor. En erken -izlersem- iki hafta sonra falan anca güncele gelebilirim yani, sürekli olarak yazmanızın da bir anlamı yok zaten. Ben dizi veya film izlersem bunu herkese duyura duyura yapmıyorum pek, kafama eser iki günde, üç günde tamamlarım tüm bölümlerini izlediğim dizilerin veya filmlerin.
O yüzden güncele gelirsem haberiniz olur, sürekli olarak beni etiketleyip diziyi izlememi söylemenizin pek bir etkisi yok benim üzerimde.