TRT 1 Halka - Dizi Yorumları

Muhtemelen tek sezonluk olacak, reytingleri çok parlak olmadığı için sezon sonu final yapar bence bu dizi. Ki bence bu iyi bir şey, ülkemizde genellikle dizilerin ikinci sezonları ilk sezonlarını aratıyor.

Mesajının saatine baktım da tam o saatlerde 8. bölümü izliyordum ben de
Güncele geldim artık bugünden itibaren yorumlarız beraber
@MEnes

Muhtemelen tek sezonluk olacak, reytingleri çok parlak olmadığı için sezon sonu final yapar bence bu dizi. Ki bence bu iyi bir şey, ülkemizde genellikle dizilerin ikinci sezonları ilk sezonlarını aratıyor.
Hâlâ 1. bölümde misin sen, yorumları okudum şunu bunu izledim diye bir yorumuna rastlamadım

Reactions: MEnes and Sherlock
Güzel işte puanlar artıyor
6.bölümde en az 8.5 puanlık bir karakter giriyor, Terzi'den daha çok seveceksin bence

Mesajının saatine baktım da tam o saatlerde 8. bölümü izliyordum ben de
Güncele geldim artık bugünden itibaren yorumlarız beraber
@MEnes
eee hani yorumlar? Kuru kuruya izledim demekle olmuyor
Menes kadar olmasa bir kaç yorum yazsan fena olmaz
Beğendin galiba dizimizi?
Ne birinci bölümü Utku beyciğim, çıkarın onu aklınızdan.
Gıcık kaptığım bir cevap şekli
insana 'Peki ozaman kaçıncı bölümdesin?' diye sordurtan bir üslup
Masacre'ye cevap verirken direk yazabilirdin kaçıncı bölümde olduğunu.
Sahi kaçıncı bölümdesin?

Ser veriyorum sır vermiyorum, güncele geldiğim zaman haberiniz olur nasılsa.

Reactions: Dosi
iyyyy dahada gıcık kaptığım bir cevap şekli daha

Aman 3 ten fazla olmadığına eminim ve bu gidişle bu ay yetişmeyeceğin kesinde, umarım nisanda yetişirsin

iyyyy dahada gıcık kaptığım bir cevap şekli daha

Aman 3 ten fazla olmadığına eminim ve bu gidişle bu ay yetişmeyeceğin kesinde, umarım nisanda yetişirsin
Adaşımın en fazla 2. bölümü bitirdiğini düşünüyorum. Boş gizem yapıyor burda bize, hatta 2. bölümü bile izlememiş olabilir.
Yukarıdaki mesajının açıklaması bunu ifade ediyor.

Reactions: Dosi
Adaşımın en fazla 2. bölümü bitirdiğini düşünüyorum. Boş gizem yapıyor burda bize, hatta 2. bölümü bile izlememiş olabilir.
Yukarıdaki mesajının açıklaması bunu ifade ediyor.
Aynen haklısın, o ve Tols çok burun kıvırıyor

Ee bugün ne yapıyorsun? Halı sahaya gidecekmisin?

ben ilk 1 saat tek olacam evde. çıt sesi bile olmayacak diziyi izlerken
Bizi yine mükemmel bir bölüm bekliyor ?

Reactions: MEnes
Tols'a bir cevap biriktiriyorum, yakında bizim tartışmalarımız başlar ve burada sayfaları kaplar.
2 ve 3. bölüme verdiği puanları pek beğenmedim ve diziye hala 2. sınıf dizi muamelesi yapması hoşuma gitmiyor.
4. bölümü de bi izlesin yorumunu yapsın sonrasına bakacağım duruma göre.

Adaşım bi izlese üşengeçliğini atsa aslında o da anlayacak neyin ne olduğunu ama işte o ince çizgiyi aşamıyor, zincirlerini kıramıyor.
Ben eminim bir şekilde gerekeni yapacaktır.

Halı sahaya gideceğim bugün maalesef.
O yüzden gece izleyip yine uykusuz kalacağım gibi duruyor.
Ve eminim ki 9. bölüm 8. bölümü geçecektir. Seyirciye her bölümü bir önceki bölümünden daha iyi gelen değişik bir dizi izliyoruz ve 9. bölümün fragmanlarından gelen hava bunun devam edeceği yönünde...

Ben Tols'a cevap verme gereği bile duymuyorum
O kendini şartlandırmış ve sonrasında beğense bile inadına ve gıcıklığına hoşumuza gitmeyen yorumlar yapacaktır
Forumda en az 10 kişi izliyoruz bu diziyi ve diziye şans vermeyenler kaybeder.
Bari uykundan olma. Sabredip yarın işten gelince izlersin. Gerçi ben olsam bende tamamlarım aynı gün ama sen uykusuz kalma

Önyargı kötü bir şey, @Tolstoyevski nin bu durumuna daha önce başka bir yerde de şahit olmuştum ve yine uzunca tartışmalara girmiştik.
Çıtayı Ezel'den ve tarihin en iyi açılış yapan yerli dizisi statüsünden açtığımız için doğal olarak önyargıyla başladı bu diziye.
Mesela üstteki mesajda diziyi Ezel'le kıyaslama yöntemi olan 'henüz oyun içinde oyun yok, akıl oyunu yok' tarzında yorum yapması ve bunun üzerinden eleştiriyor şeklinde gözükmesi, dizinin tarzını tam olarak öyle görmek istediği ve direkt olarak Ezel'le kıyasladığı anlamına geliyor. Ama bu dizinin tarzı çok çok çok daha farklı. Buna benzer bir betimleme yapmıştım daha önce. Belirsizlikler, tahminler ve bilinmezler üzerinden. Şimdi tekrar etmek istemiyorum.
Ha bir de şu var, bence yorum yaparken daha henüz 3 bölüm izlemiş olduğunu unutuyor ve Ezel'in ilk 3 bölümünde büyük akıl oyunlarının ve böyle çılgın bir temponun yer almadığını da unutuyor.
Yine yeniden tekrar ediyorum, ilk 8 bölümüyle bana göre gelmiş geçmiş en iyi açılış yapan yerli dizidir HALKA...

Uyku umrumda değil. Ertesi gün işten gelmeyi falan bekleyebilir miyim, buna inanıyor musun gerçekten... Gece 3'te uyumam umrumda değil, HALKA için sonuna kadar değer.

Tols seni baya sinirlendirmiş belli
Şuan gözümde canlanabiliyor sizin destansı uzun mesajlarınız ve günü gelince hepsini tüm satırlarına kadar okuyacağımdan emin olabilirsin

ve evet beklemezsin yarını ama yinede söylemiş oldum
Senin bazen tuhaf ve çılgınlıklarının olduğunu çok iyi biliyorum

Sinirlenme demeyeyim de hoş karşılaşmadım o puanları ve yaptığı kıyas şeklini.
Neyse o dediğin mesajların olup olmayacağına daha sonra bakacağız.

Benim çılgınlıklarım bitmez, mesela şuan 10 saat yemek yememiş şekilde gidiyorum maça. Ahahahaha.

Şuan dizimizin reklam arasında menemen yapıyorum. çıkışta gel ye

Onun görüşleri altıncı bölümden sonra değişecek fazla üstüne gitme

Parmaklarına yazık, bir yerli diziyi yorumlama bu kadar.

4.bolumden sonra kendini tutamayacaksin artik

Reactions: Tolstoyevski