YS Halkın Polisi 262.Bölüm (Yeni Bölüm)

reyiz sabahtan akşama kadar okuldaki kızlarla aksiyon yapsın bize gelince bir dolabı çok görsün öyle reyisi topa tutarlar

dolaplı olacaksa tek bölümde yeter
Hee dolaplı olacak seni dünyanın en çirkin kadınıyla ilişkiye sokacağım sonra nur topu gibi çirkin foklarınız olacak
Zaten senin için kadın olsun nefes alsın yeter demiyor muydun

Hee dolaplı olacak seni dünyanın en çirkin kadınıyla ilişkiye sokacağım sonra nur topu gibi çirkin foklarınız olacak
Zaten senin için kadın olsun nefes alsın yeter demiyor muydun
bir kadını görmemiz lazım önce
şimdi çirkinlik güzellik kişiden kişiye değişir senin dışladıkların benim aradıklarımdır belki
)

Dikkat et de reyiz seni patlatmasın
kendiside yanımda olacaksa patlamaya razıyım yeterki pompy i uçuralım havaya bugüne kadar uçurduklarını göz önüne alırsak günahı çok bir bombayı hakediyor
)

Hımm o da doğru ama bunu sende beğenmeyeceksin sanırım

Neyse aşağıya bak

dur bunun değerlendirmesini @MasacRE- yapsın
masacre sence bu kadının iç dünyasının altered carbondaki kristine benzeme ihtimali varmı

Reyizi bir bomba kesmez

Yani tamam iç güzellik önemli de dış güzellik de olacak bir parça da olsa, Kristin'de o vardı bunu iç güzellik falan kurtarmaz

Evet o anca kurtarır ama o zaman biz de zarar görürüz

Yani tamam iç güzellik önemli de dış güzellik de olacak bir parça da olsa, Kristin'de o vardı bunu iç güzellik falan kurtarmaz
yok zaten yüzle uğraşmayacağız direk o kısmı çuvalla kamufle ederiz ben gerisini sormuştum

o kadarda değil
o kadının suratında bin türlü işlem yapsan böyle bişey çıkmaz ortaya ben sadece göremediğimiz kısımlarda umutluydum oraları görmek lazım
Öyle deme bizim bir komşu vardı bu önceki attığım kadına benziyordu kocası boşadı bu sindiremedi boşanmayı, o zamanlar beni baştan yarat mıydı neydi ona katıldı
dişleri yapıldı kaşları alındı suratına estetik gamzeler yapıldı saçları sarıya boyandı
aynı zamanda 30 kilo verdirtildi
Fıstık gibi birşey olmuştu hanife abla

hanı bakayım resmi yokmu hanifenin böyle kuru kuruya yorum yapılmıyor
)

@eskici sana torpil geçmiş pompy seni üç kez üstüste etiketlemiş
halada hırsını alamamıştır sanmam

pompy i önce aya gönderelim sonra dünyadaki tüm nükler başlıklı füzeleri aya yollayalım hem dünya için nükler tehtitte ortadan kalkmış olur
Bak reyizin haklı sebepleri varmış üstüne gitme fazla

yok zaten yüzle uğraşmayacağız direk o kısmı çuvalla kamufle ederiz ben gerisini sormuştum
Ha yüzünü görmeyeceksek bir şansı olabilir evet, ama ben bu vatandaşın iç güzelliğinden de umutlu değilim