Evet valla sana katılmayarak hak verdim ne desem bilemedim
O topu üzerime doğru yuvarlama
O mu diyordu sana sapık diye@Çiğdem- e soralım başşüpheli hogathaydı )
Evet valla sana katılmayarak hak verdim ne desem bilemedim
O topu üzerime doğru yuvarlama
O mu diyordu sana sapık diye@Çiğdem- e soralım başşüpheli hogathaydı )
O kim ? O...Çocukları dercesine demişsin bi deO mu diyordu sana sapık diye
aramı açamazsın hogathayla kesinlikle @Çiğdem- bana sapık falan demez harika bir insandır kendisi hep böyle sözlerle bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsunuz )O mu diyordu sana sapık diye
Soyut kavram iyilik geçmeli dedim içindenbakın işte @pompy de benim gibi içinin güzelliğine önem veriyor ama ben diyince sapık oluyorum pompy diyince laf yok böyle adaletmi olur )
destere mesajında Çiğdem yazmış ben de o mesajı alıntılayıp o mu dedim işte normal yaniO kim ? O...Çocukları dercesine demişsin bi de
Sen dedin az önce @Çiğdem- diyor diyearamı açamazsın hogathayla kesinlikle @Çiğdem- bana sapık falan demez harika bir insandır kendisi hep böyle sözlerle bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsunuz )
Ne ara 9 sayfa oldu burası 😱😱Bu konu baya karıştı zaten en iyisini yapıyorsun
Şu an reyizin rakibi yok tek başına ilerliyorNe ara 9 sayfa oldu burası 😱😱
@pompy reytiinglerin gelmesini iste zirveye oynarsın gerçi senle rekabet edebilecek bir dizi yarışma da kalmadı
İster reytingler olsun isterse olmasın Arka Sokaklar Final yapıp ardından 2 sene geçene kadar uyarlaması olan halkın Polisi devamm edecekŞu an reyizin rakibi yok tek başına ilerliyor
Ben biteceğini hiç düşünmüyorumİster reytingler olsun isterse olmasın Arka Sokaklar Final yapıp ardından 2 sene geçene kadar uyarlaması olan halkın Polisi devamm edecek
Sen düşünmüyorsan ben hiç düşünmüyorum .ABen biteceğini hiç düşünmüyorum
Zaten Arka Sokakların da bitmeye niyeti yokSen düşünmüyorsan ben hiç düşünmüyorum .A
izliyordum kaç sezondur 2 senedir yazın gecikmeli bakıyorum Bu yaz bakacam yineSen de mi izliyorsun onu
Ben bırakalı yıllar olduizliyordum kaç sezondur 2 senedir yazın gecikmeli bakıyorum Bu yaz bakacam yine
Neden bıraktın reis duymasın seniBen bırakalı yıllar oldu
Saçma buluyordum çünkü fazla da ileri gitmiyim reyiz patlatır yoksa beniNeden bıraktın reis duymasın seni
burda harika bir anlatım var pompy valla eline sağlık böyle kelime kelime anlatmazsan anlayacağım yokSoyut kavram iyilik geçmeli dedim içinden
Mesela dışı güzel olan arkadaşlarım var
Mesela ilk okuldayken sıkıntı yaşadım
Mesela ben şu o kızın büyüsü var
Ne zaman bir kıza çıkma teklif etsem olay kopuyor
En son lisedeki arkadaşlarımla oturdum
Deprem Aldatmalar Turnuva iptali
Sınıfın kızlarını yakmakla tehdit ettiler
Sınıfın kaptanı şantaja uğradı