Zaten tek bölümlük dedimeğer sonuna kadar gideceğinden şüphe duymasak tüm desteklerim seninle ama yarıyolda cozutursun herzamanki gibi![]()
Zaten tek bölümlük dedimeğer sonuna kadar gideceğinden şüphe duymasak tüm desteklerim seninle ama yarıyolda cozutursun herzamanki gibi![]()
reyiz sabahtan akşama kadar okuldaki kızlarla aksiyon yapsın bize gelince bir dolabı çok görsün öyle reyisi topa tutarlarEvet şu an biz de pompy nin dilinden konuşmaya başladık ama anlamadan konuşuyoruz![]()
Reyiz erotik senaryo yazmam diyor sen de çok şey istiyorsun adamdan![]()
![]()
dolaplı olacaksa tek bölümde yeter
Hee dolaplı olacak seni dünyanın en çirkin kadınıyla ilişkiye sokacağım sonra nur topu gibi çirkin foklarınız olacakreyiz sabahtan akşama kadar okuldaki kızlarla aksiyon yapsın bize gelince bir dolabı çok görsün öyle reyisi topa tutarlar
dolaplı olacaksa tek bölümde yeter![]()
bir kadını görmemiz lazım önceHee dolaplı olacak seni dünyanın en çirkin kadınıyla ilişkiye sokacağım sonra nur topu gibi çirkin foklarınız olacak![]()
Zaten senin için kadın olsun nefes alsın yeter demiyor muydun
![]()
![]()
Dikkat et de reyiz seni patlatmasınreyiz sabahtan akşama kadar okuldaki kızlarla aksiyon yapsın bize gelince bir dolabı çok görsün öyle reyisi topa tutarlar
dolaplı olacaksa tek bölümde yeter![]()
Hımm o da doğru ama bunu sende beğenmeyeceksin sanırımbir kadını görmemiz lazım önceşimdi çirkinlik güzellik kişiden kişiye değişir senin dışladıkların benim aradıklarımdır belki
)
kendiside yanımda olacaksa patlamaya razıyım yeterki pompy i uçuralım havaya bugüne kadar uçurduklarını göz önüne alırsak günahı çok bir bombayı hakediyorDikkat et de reyiz seni patlatmasın![]()
dur bunun değerlendirmesini @MasacRE- yapsınHımm o da doğru ama bunu sende beğenmeyeceksin sanırım![]()
Neyse aşağıya bak
![]()
Bence estestikle birkaç düzeltmeyle şuna benzerdur bunun değerlendirmesini @MasacRE- yapsınmasacre sence bu kadının iç dünyasının altered carbondaki kristine benzeme ihtimali varmı
Reyizi bir bomba kesmezkendiside yanımda olacaksa patlamaya razıyım yeterki pompy i uçuralım havaya bugüne kadar uçurduklarını göz önüne alırsak günahı çok bir bombayı hakediyor)
dur bunun değerlendirmesini @MasacRE- yapsınmasacre sence bu kadının iç dünyasının altered carbondaki kristine benzeme ihtimali varmı
o kadarda değilBence estestikle birkaç düzeltmeyle şuna benzer
![]()
nükler bombayla imha etmek lazımReyizi bir bomba kesmez![]()
Yani tamam iç güzellik önemli de dış güzellik de olacak bir parça da olsa, Kristin'de o vardı bunu iç güzellik falan kurtarmazkendiside yanımda olacaksa patlamaya razıyım yeterki pompy i uçuralım havaya bugüne kadar uçurduklarını göz önüne alırsak günahı çok bir bombayı hakediyor)
dur bunun değerlendirmesini @MasacRE- yapsınmasacre sence bu kadının iç dünyasının altered carbondaki kristine benzeme ihtimali varmı
Evet o anca kurtarır ama o zaman biz de zarar görürüzo kadarda değilo kadının suratında bin türlü işlem yapsan böyle bişey çıkmaz ortaya ben sadece göremediğimiz kısımlarda umutluydum oraları görmek lazım
nükler bombayla imha etmek lazım![]()
yok zaten yüzle uğraşmayacağız direk o kısmı çuvalla kamufle ederiz ben gerisini sormuştumYani tamam iç güzellik önemli de dış güzellik de olacak bir parça da olsa, Kristin'de o vardı bunu iç güzellik falan kurtarmaz![]()
Öyle deme bizim bir komşu vardı bu önceki attığım kadına benziyordu kocası boşadı bu sindiremedi boşanmayı, o zamanlar beni baştan yarat mıydı neydi ona katıldıo kadarda değilo kadının suratında bin türlü işlem yapsan böyle bişey çıkmaz ortaya ben sadece göremediğimiz kısımlarda umutluydum oraları görmek lazım
![]()
pompy i önce aya gönderelim sonra dünyadaki tüm nükler başlıklı füzeleri aya yollayalım hem dünya için nükler tehtitte ortadan kalkmış olurEvet o anca kurtarır ama o zaman biz de zarar görürüz![]()
![]()
Ben bir kere çektim @cookies dizisinden kaynaklı Sihirli annem Selina Halkın Polisi 3.Bölümde yayından kaldırıldıReyizi bir bomba kesmez![]()
hanı bakayım resmi yokmu hanifenin böyle kuru kuruya yorum yapılmıyorÖyle deme bizim bir komşu vardı bu önceki attığım kadına benziyordu kocası boşadı bu sindiremedi boşanmayı, o zamanlar beni baştan yarat mıydı neydi ona katıldıdişleri yapıldı kaşları alındı suratına estetik gamzeler yapıldı saçları sarıya boyandı
aynı zamanda 30 kilo verdirtildi
Fıstık gibi birşey olmuştu hanife abla
![]()
@eskici sana torpil geçmiş pompy seni üç kez üstüste etiketlemişBen bir kere çektim @cookies dizisinden kaynaklı Sihirli annem Selina Halkın Polisi 3.Bölümde yayından kaldırıldı
Adminden kaynaklı Ardından Bir tek Halkın Polisini 3 ay sonra tekrar başlattım @eskici vadiciler şikayet etti erotik kanal diye Dine aykırı diye kanal kapanıyordu @eskici @S.G.A.T.
@destere
pompy i önce aya gönderelim sonra dünyadaki tüm nükler başlıklı füzeleri aya yollayalım hem dünya için nükler tehtitte ortadan kalkmış olur![]()
Bak reyizin haklı sebepleri varmış üstüne gitme fazlaBen bir kere çektim @cookies dizisinden kaynaklı Sihirli annem Selina Halkın Polisi 3.Bölümde yayından kaldırıldı
Adminden kaynaklı Ardından Bir tek Halkın Polisini 3 ay sonra tekrar başlattım @eskici vadiciler şikayet etti erotik kanal diye Dine aykırı diye kanal kapanıyordu @eskici @S.G.A.T.
@destere
rtüğe @Çiğdem- i yerleştirdik rtükten pompy e zarar gelmez artıkBak reyizin haklı sebepleri varmış üstüne gitme fazla![]()
Ha yüzünü görmeyeceksek bir şansı olabilir evet, ama ben bu vatandaşın iç güzelliğinden de umutlu değilimyok zaten yüzle uğraşmayacağız direk o kısmı çuvalla kamufle ederiz ben gerisini sormuştum![]()