o tabure kafalı hep öyledir zaten kırk kez anlat anlamıyor bişeydenHahaha Aaa sen değil ayoll @gözlemci inatla dediğini unuttuğunu söyleyip sana bunak mualemesi yapıyor
ben daha senaryoyu okumadan kırk mesaj yazdım kimbilir okusam ne fırtınalar estiririm
Seni bunak şeyben bişey unuttuğumumu söyledim
bu konu tam çorba oldu @gözlemci
sevinçten ellerini ovuşturuyordur hitim arttı diye
BaşardıkHahaha Aaa sen değil ayoll @gözlemci inatla dediğini unuttuğunu söyleyip sana bunak mualemesi yapıyor
Ben mi 😱 sahi sen ne söylemiştino tabure kafalı hep öyledir zaten kırk kez anlat anlamıyor bişeyden
Filmin sonunda @destere seni elaktirikli desteresiyle seni doğruyacak
Aaa evet o ben olurum ama @destere beni kurtaran olsun oğlanın gittiğini gördün hemen dakıkasında başladın çekiştirmeye
Hahaha bu senin dediğine @cookies @MayısKralı @Aserat Senaristleri daha uygun
Bu benim aklıma bile yattı vallaHahaha bu senin dediğine @cookies @MayısKralı @Aserat Senaristleri daha uygunAma şuan Aserat dışındakıler pek ortada yoklar
Aaa karıştırmışsınız ortalığı
Bunlar destere yokken benim tarafımda destereyi kötülüyor ne işler çeviriyor diye
Ben yokkende destereyi gazlamışlar Çiğdem sana sapık diyor diye kuru iftira
Bizim kimseyi çekiltirdiğimiz yok doğruları söylüyoruz sadece ama siz unutuyorsunuz
Kesinlikle katılıyorum bunamış bunlar ayoll
Aman boşver iki bunak ıslatıp ıslatıp aynı şeyleri önümüze seriyorlarBizim kimseyi çekiltirdiğimiz yok doğruları söylüyoruz sadece ama siz unutuyorsunuz
Hiç işimiz yok onlarla uğraşacağız sankiAman boşver iki bunak ıslatıp ıslatıp aynı şeyleri önümüze seriyorlar
Aman boşver iki bunak ıslatıp ıslatıp aynı şeyleri önümüze seriyorlar
Aaa galiba kendimizi küçültme hayallerinden uyanıp hayatlara bakmalıyız @destereBizim kimseyi çekiltirdiğimiz yok doğruları söylüyoruz sadece ama siz unutuyorsunuz
Her şeyi unutuyorsunuz sonra suçu bize atıyorsunuzAaa galiba kendimizi küçültme hayallerinden uyanıp hayatlara bakmalıyız @destereŞaka maka ihtiyarladık
Hhaha Aaa bu unutma konusunu anlamadım yalnız destere neyi unutmuş , Aaa ben senin destereyi gazladığın mesajları daha çok gördüm ben sapık diyormuşumHer şeyi unutuyorsunuz sonra suçu bize atıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?