YS Halkın Polisi 262.Bölüm (Yeni Bölüm)

aramı açamazsın hogathayla kesinlikle @Çiğdem- bana sapık falan demez harika bir insandır kendisi:) hep böyle sözlerle bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsunuz :))

destere mesajında Çiğdem yazmış ben de o mesajı alıntılayıp o mu dedim işte normal yani :A :A

Sen dedin az önce @Çiğdem- diyor diye :A :A

@eskici boşver @destere ve @Çiğdem- herkes şizofren gibi az önce dediğini unutuyor :A Ben kaçıyorum buradan :A
Aaa karıştırmışsınız ortalığı :F

Bunlar destere yokken benim tarafımda destereyi kötülüyor ne işler çeviriyor diye :A
Ben yokkende destereyi gazlamışlar Çiğdem sana sapık diyor diye kuru iftira :A :A :A

Aaa karıştırmışsınız ortalığı :F

Bunlar destere yokken benim tarafımda destereyi kötülüyor ne işler çeviriyor diye :A
Ben yokkende destereyi gazlamışlar Çiğdem sana sapık diyor diye kuru iftira :A :A :A
ama ben artniyetlilere kanmadım @eskici ile @gözlemci beni tuzağa düşüreceklrdi güya kendileri tuzağa düşüp kaçıp gittiler :)

Hahaha @gözlemci @eskici birazdan sen git bu seferde benim yanımda seni çekiştirirler :F

Bunlara artık güvenmeyelim minik @xemrexxx olmuş bunlar :A :A :A
hepsi hain bunların arkadaş demeye bin şahit ister böyle arkadaşmı olur ? :)üçünüde fırına koyup yakmak lazım:) hitler keşke yaşasaydı günümüzde yakılacak o kadar hain varki :)

Hahaha @gözlemci @eskici birazdan sen git bu seferde benim yanımda seni çekiştirirler :F

Bunlara artık güvenmeyelim minik @xemrexxx olmuş bunlar :A :A :A
hepsi hain bunların arkadaş demeye bin şahit ister böyle arkadaşmı olur ? :)üçünüde fırına koyup yakmak lazım:) hitler keşke yaşasaydı günümüzde yakılacak o kadar hain varki :)
Aaa nediyorsunuz bee :A İki bunak biribirinizi bulmuşsunuz :A @eskici

Saçma buluyordum çünkü :A fazla da ileri gitmiyim reyiz patlatır yoksa beni :F
Ağzından tek kelime daha çıkarsa cehennem sıcakları gibi yanan fırında tereyağlı iskender yapar @pompy senden :A

Aaa nediyorsunuz bee :A İki bunak biribirinizi bulmuşsunuz :A @eskici

Ağzından tek kelime daha çıkarsa cehennem sıcakları gibi yanan fırında tereyağlı iskender yapar @pompy senden :A
Birlik olup size hücum ediyoruz bizde @destere ile :A :A :A

Ama birimiz gidince sizin taranıza geçer diğer kalanımız gideni çekiştirmek için :F

Birlik olup size hücum ediyoruz bizde @destere ile :A :A :A

Ama birimiz gidince sizin taranıza geçer diğer kalanımız gideni çekiştirmek için :F
bende öyle bir hainlik olmaz ama sen böyle dediğine göre senden herşey beklenir hogatha :) kızdırdın beni işte gözlemeciyi bırakıp sana saldıracağım :)

bende öyle bir hainlik olmaz ama sen böyle dediğine göre senden herşey beklenir hogatha :) kızdırdın beni işte gözlemeciyi bırakıp sana saldıracağım :)
Amann yok sizinle uğraşamam herkes ne dediğini unutuyor :A :A

Beni niye süründürüyorsun ben kertenkele miyim :A :A
Hahahah Aaa senide biliyoruz beee arkandan uçan süpürgeli cadı gifleri uçuşturuyorsun forumda ben yokken :A :A :A

Hahahah Aaa senide biliyoruz beee arkandan uçan süpürgeli cadı gifleri uçuşturuyorsun forumda ben yokken :A :A :A
kesinlikle bende bir yanlış olmaz sen onların kışkırtmasıyla yazılarımı yanlış okuyorsun senden sonra tüm mesajlarım senden övgüyle bahseder :)

Aaa tövbe bismillah ilk defa senden duydum,😱😱ben ne gördüm ne duydum :A :A

Kim o Gökhan Türkmen mi :A :A niye kertenkeleye mi benziyor :A
şimdi hogatha anlamıştır kim olduğunu :)

kesinlikle bende bir yanlış olmaz sen onların kışkırtmasıyla yazılarımı yanlış okuyorsun senden sonra tüm mesajlarım senden övgüyle bahseder :)
Aaa tövbe bismillah ilk defa senden duydum,😱😱ben ne gördüm ne duydum :A :A

Kim o Gökhan Türkmen mi :A :A niye kertenkeleye mi benziyor :A
Ama bu sefer hakkını teslime delim @eskici nin kışkırtmasına gelmemişsin :A

Aaa bu arada destere neyi unutmuş ayoll , olaya hakim değilim :A