YS Halkın Polisi 262.Bölüm (Yeni Bölüm)

Hhaha Aaa bu unutma konusunu anlamadım yalnız destere neyi unutmuş , Aaa ben senin destereyi gazladığın mesajları daha çok gördüm ben sapık diyormuşum :A :A :A
İşte @destere ye sapık diyen senmişsin bunu destere söyledi bana ben söylemedim yani ama sonra destere bu söylediğini unutup beni suçlamaya başladı bütün olay bu yani ben suçsuzum:A :A

İşte @destere ye sapık diyen senmişsin bunu destere söyledi bana ben söylemedim yani ama sonra destere bu söylediğini unutup beni suçlamaya başladı bütün olay bu yani ben suçsuzum:A :A
Hhaha Aaaa şimdi anladım :F @destere de beni sana savunuyordu ama gözlerim o şekil gördü malesef senin için üzgünüm :A :A :A

Halkın Polisi Münih özel bölümü
Uefa şampiyonlar lgi son 16 özel bölümü bayern munich -beşiktaş Halkın Polisinden özel bölümü geliyor Selime infaz kararı Çiğdemle hem türklere şantaj yapıyor ve beşiktaşa
@Çiğdem- @S.G.A.T.

Hhaha Aaaa şimdi anladım :F @destere de beni sana savunuyordu ama gözlerim o şekil gördü malesef senin için üzgünüm :A :A :A
Hiçbir şey göründüğü gibi değil bütün suç @destere nin beni oyuna getirmeye çalıştı :A :A
hala konuyu anlamadım:) unutulan şey neydi onu @gözlemci ortaya atmıştı alakasız bişeydi sanırım :)

@destere e infazı ertele bence cnm çocuk okadar yazdı konuna :A 2. Şans ver :A @eskici @gözlemci şahitler :A
istediği gibi infaz edebilir artık pompy nin sayfasına yazı falan yazmam:) hem zaten gözlemeci bize özel dolap hazırlayacakmış hogatha :)

Aaa o konuyu işleyecen ozaman cnm :A
Almanyada olucak o olay dertleri Beşiktaşın maçı satmasını sağlamak bu radikal örgüt ve bölücü terör örgütüde sevmiyor uefada @Çiğdem- @destere

hala konuyu anlamadım:) unutulan şey neydi onu @gözlemci ortaya atmıştı alakasız bişeydi sanırım :)

istediği gibi infaz edebilir artık pompy nin sayfasına yazı falan yazmam:) hem zaten gözlemeci bize özel dolap hazırlayacakmış hogatha :)
ardından banlansınmı öyle sıkıntı var @destere

Sen dedin ki Çiğdem bana sapık diyor sonrada bu dediğini unutup suçu bana atmaya çalıştın :A :A

Sen dedin ki Çiğdem bana sapık diyor sonrada bu dediğini unutup suçu bana atmaya çalıştın :A :A
orda karambolde kırk şey dedik şimdi bumu aklımda kaldı :) evet böyle bişeyde olmuştu ama daha binlerce şey olmuştu en son kime daldığımı hatırlamıyorum :)